Μην χασετε

Ανδρέας Κωνσταντίνου: «Για κανέναν λόγο δεν βλέπω Άγριες Μέλισσες»: Ο “Σέργιος Σεβαστός” εξηγεί γιατί δεν παρακολουθεί ποτέ τη σειρά

Ανδρέας Κωνσταντίνου: Ο Έλληνας ηθοποιός και Σέργιος Σεβαστός από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στην τηλεόραση του «Star» και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στο γεγονός πως δεν παρακολουθεί για κανένα λόγο τις «Άγριες Μέλισσες».

Advertisements

 

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφερθεί πως ο Aνδρέας Κωνσταντίνου έπαιξε για πολύ στην πιο δημοφιλή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης τις Άγριες Μέλισσες όπου υποδύθηκε τον «Σέργιο Σεβαστό» όμως η ιστορία του έχει σημαδέψει για τα καλά την υπόθεση καθώς αυτή την περίοδο βρίσκεται στο επίκεντρο. Αναλυτικότερα, όσα είπε στην τηλεόραση του «Star»:

Ανδρέας Κωνσταντίνου: Όσα ανέφερε στις δηλώσεις του

Ο Έλληνας ηιθοποιός ανέφερε αρχικά: «Δεν ξέρω, δεν παρακολουθώ το σίριαλ. Ξέρω ότι έτσι άρχισε η δεύτερη σεζόν αλλά δεν το παρακολουθώ. Δεν έχω τηλεόραση καν! Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στη διαδικασία να δω τα επεισόδια που έπαιζα για να παρακολουθήσω πως είμαι, επειδή δεν είχα ξανακάνει τηλεόραση. Κάπως πληροφορούμαι από τα παιδιά που παίζουν», δηλώνει ρητά ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

 

Για την επανεμφάνιση του Σέργιου Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες, ο ηθοποιός λέει: «Γύρισα κάποιες σκηνές flash back. Προβλήθηκε η μία και θα προβληθούν άλλες 3, 4 ακόμα. Η εμπειρία μου από τις Άγριες Μέλισσες είχε ένα ενδιαφέρον».

Α. Κωνσταντίνου: Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις του

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα