Μην χασετε

Ανατρέπει τα δεδομένα η Ειρήνη Στεργιανού: Τι αποκαλύπτει για τη Μέγκι και τις κλίκες στο GNTM;

Η Ειρήνη Στεργιανού αποχώρησε από το GNTM και όπως κάθε κορίτσι που αποχωρεί από το σπίτι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Advertisements

 

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε για όλα όσα έζησε στο σπίτι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, την αποχώρησή της αλλά και τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί στο GNTM. Η Ειρήνη εξήγησε πως η Εύη μετά την αποχώρηση της Μέγκι κλείστηκε πολύ στον εαυτό της και απέκτησε ακόμα περισσότερο ύφος. «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάτι με την Εύη. Αλλά μετά την αποχώρηση της Μέγκι άρχισε να κρατάει μια πιο παθητική στάση και δεν ήθελε να βγαίνει καν από το δωμάτιο της. Έβγαινε και φορούσε γυαλιά. Μας κοίταζε με έναν τρόπο περίεργο. Όλες τις κοπέλες. Χωρίς να έχει συμβεί κάτι. Η Μικαέλα προσπαθούσε να έρθει πιο κοντά στις υπόλοιπες κοπέλες. Η Μικαέλα θα μπορούσε να συνυρπάξει με εμάς. Η Εύη όχι τόσο», είπε.

Εντύπωση μας έκανε η δήλωση της Ειρήνης για το «Ρονάλντο». «Η Ειρήνη Ερμίδου παρότι λέει ότι με συμπαθεί, νομίζω πως με τα καλά σχόλια των κριτών είχε πάρει τα πάνω της, είχε αλλάξει ο χαρακτήρας της. Έβλεπε τον εαυτό της σαν την καλύτερη εκεί μέσα κι ήταν και πιο επιθετική με την Αμανατίδου τώρα τελευταία και την Ξανθούλα λίγο. Σε εμένα είχε πει ότι αυτό που φοράω είναι σαν πυτζάμα, αλλά δεν την παρεξηγώ γιατί είναι μικρή», είπε.

Αποδέκτες αυτής της συμπεριφοράς ήταν και η Άννα Αμανατίδου που παρά το ότι έμεναν στο ίδιο δωμάτιο είχε πρόβλημα με τις αντιδράσεις της 19χρονης. «Παρότι έμεναν στο ίδιο δωμάτιο με την Άννα Αμανατίδου, η Ειρήνη Ερμίδου της μίλαγε πολύ άσχημα και η Άννα πολλές φορές ερχόταν και μου έλεγε πως δεν άντεχε κι ότι ήθελε να φύγει γιατί είναι αρκετά συναισθηματική», πρόσθεσε η Ειρήνη Στεργιανού.

 

Τέλος, η 24χρονη έκανε την ανατροπή αποκαλύπτοντας τις κλίκες που υπάρχουν μέσα στο σπίτι, εκτός από την «τριάδα της φωτιάς». «Υπάρχει και νέα «τριάδα – φωτιά» ανάμεσα στη Χριστιάννα Σκούρα, την Ιωάννα Σαρρή και την Εβελίνα Σκίτσκο. Πάντα υπήρχε αυτή η τριάδα, από την πρώτη ημέρα που μπήκαμε στο σπίτι. Δεν ήταν τόσο φιλικές με εμάς, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Περνούσαμε και ψιθύριζαν πίσω μας. Στο τέλος ειδικά πριν φύγω είχαμε χωριστεί αρκετά, ήταν οι τρεις τους και οι υπόλοιπες» κατέληξε αφήνοντας άφωνους την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και τους τηλεθεατές.

Δείτε μέρος από τη συνέντευξη

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα