Μην χασετε

Αναστασία Βοσκανίδου: H πρώην του Παντελίδη, αφού την έκοψαν από το GNTM πήγε στο Bachelor

Γνώριμη τηλεοπτικά και στο χώρο της σόουμπιζ η 26χρονη βρεφοκόμος Αναστασία Βοσκανίδου που είδαμε στην πρεμιέρα του Bachelor, στον Alpha, το βράδυ της Πέμπτης, η οποία είχε στόχο να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Advertisements

Την 26χρονη βρεφοκόμο και μοντέλο με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη την είδαμε και πριν από δύο χρόνια στις auditions του GNTM. Η ίδια δεν είχε καταφέρει να αποσπάσει από τους κριτές τα πολυπόθητα «ναι» για την επόμενη φάση, λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της. Περπάτησε με μαγιό, πόζαρε στους κριτές, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν η ιδανική για την ίδια, καθώς οι Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπαν τα δύο πρώτα όχι. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην διορθωμένη μύτη και τα διορθωμένα χείλη της Αναστασίας, κάτι που εκνεύρισε την ίδια.

Το μοντέλο που ήταν για κάποιο καιρό στο πλάι του Παντελή Παντελίδη, είναι έτοιμη, τώρα, να κατακτήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο και να πάρει μια θέση στην καρδιά του.

«Είμαι η Σία, είμαι 26 ετών, κατάγομαι από την Αλεξανδρούπολη και μένω τα τελευταία 8 χρόνια στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει βρεφοκομία και ασχολούμαι με το μόντελινγκ. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τα άτομα που αγαπάω, καλώ στο σπίτι συνέχεια τους φίλους και τις φίλες μου και κάνουμε πάρτι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σία στο εισαγωγικό της απόσπασμα. «Πιστεύω πως κατά βάθος είμαι λίγο παραδοσιακή γυναίκα. Στα επόμενα τρία, τέσσερα χρόνια θέλω να παντρευτώ και να κάνω τρία παιδιά», είπε αρχικά η Αναστασία Βοσκανίδου.

«Αν ο Bachelor θέλει κορίτσι για σπίτι, νομίζω πως με βρήκε» πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα