Μην χασετε

Ανέστης Βλάχος: “Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει το μάτι μου, αλλά δεν είχα λεφτά να πάω σε κλινική”

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε ο Ανέστης Βλάχος, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά μαζί με την κόρη του, Έλλη.

Advertisements

Ο ηθοποιός αναφερόμενος στο παρελθόν, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και αποκάλυψε πως μικρός χρειάστηκε να ζητιανέψει: “Ο πατέρας μου σκοτώθηκε στον πόλεμο και με μεγάλωσε η γιαγιά μου. Πεινάσαμε πολύ. Ζητιάνευα όταν ήμουν μικρός και δεν το κρύβω και ούτε ντρέπομαι”!

Όπως είναι γνωστό, ο Ανέστης Βλάχος έχασε το μάτι του λόγω ατυχήματος. Στη συνέντευξη του εξομολογείται πως αν είχε χρήματα θα μπορούσε μην είχε την εξέλιξη αυτή: “Το μάτι μου το έχασα όταν δούλευα στην οικοδομή, το χτύπησα με πρόκα. Ήμουν μικρός τότε, αν μου έκαναν μια ένεσε να μην είχα μόλυνση θα γλίτωνε το μάτι. Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει το μάτι μου, αλλά δεν είχα λεφτά να πάω σε κλινική. Με το μάτι μου με βοήθησαν πολύ η Λαμπέτη και ο Χορν, μου πλήρωσαν όλα τα έξοδα του νοσοκομείου, μου στάθηκαν πάνω από γονείς μου”.

Δείτε επίσης: Sin Boy: «Δεν με ήθελαν οι γκόμενες επειδή είμαι Αλβανός! Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό»

Όσο για τον λόγο που δεν είναι δραστήριος πια στο θέατρο, τόνισε: “Δεν με ζητάνε πια στο θέατρο. Περιμένω, μέχρι να ταξιδεψω στον πλανήτη τον άγνωστο, θα περιμένω”. Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει δύο γάμους: “Έχω παντρευτεί δύο φορές, ο γάμος είναι δύσκολος, είναι πώς θα ξεκινήσεις και πώς θα προχωρήσεις”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης: Sin Boy: «Δεν με ήθελαν οι γκόμενες επειδή είμαι Αλβανός! Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό»

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα