Μην χασετε

Αγγελική Ηλιάδη: Το «άδειασμα» από την πρώην πεθερά της για τον χωρισμό και η απάντησή της

Την απάντησή της στις πρόσφατες δηλώσεις της Αγγελική Ηλιάδη για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου και τη σχέση που διατηρούσε με τη Βίκυ Κάβουρα, και η ίδια γνώρισε, σχολίασε η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Κυριακή.

Advertisements

Η Κυριακή Γκέντσογλου μιλώντας στο περιοδικό YOU, είπε: «Έχουν χωρίσει έναν χρόνο, είναι ψέμα ότι μπήκε ανάμεσά τους η Βίκυ Κάβουρα».

Ενώ σε άλλο σημείο τη συνέντευξή της, αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην ένστασή που είχε για τη σχέση του γιου της με την τραγουδίστρια και την απόφαση να κάνουν τόσο γρήγορα παιδί:

«Τώρα ο Σάββας είναι 27 χρόνων, δεν λέω ξανά τίποτα άλλο. Το είπα μία φορά επειδή ήταν μικρός και αυτή ήταν μεγάλη, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε και κατέληξε στον χωρισμό. Όπως τα είπα έτσι έγιναν. Σε λίγα χρόνια είχα πει ότι θα χωρίσουν και θα μείνει το παιδί.»

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Μετά τη γέννα ένιωσα τρόμο και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ»

Επίσης, είπε ότι δεν έβλεπε τακτικά το εγγόνι της.

Την  απάντησή της όμως έδωσε σ’ αυτές τις δηλώσεις, η Αγγελική Ηλιάδη, μέσα από την εκπομπή Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:

«Μιλήσαμε με το περιβάλλον της Αγγελικής Ηλιάδη για να έχουμε μια απάντηση. Η ίδια θέλει να μιλάει πια μέσω του δικηγόρου της, για αυτό δεν θα δείτε πουθενά δική της δήλωση. Ωστόσο, πολύ κοντινός της άνθρωπος μας είπε ότι έχει στενοχωρηθεί πολύ και εκείνη και η οικογένειά της και ο πατέρας της που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Θέλει να ξεμπερδεύει με όλο αυτό και να προχωρήσει και δεν θέλει συνέχεια να ανακυκλώνει.

Σε σχέση με την πεθερά της, είπε ότι πέντε χρόνια που είναι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της να το δει. Μόνο όταν το πήγαινε ο Σάββας στο χωριό. Αυτό λέει η πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη».

Advertisements

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης: «Αδικήθηκα στο MasterChef! Οι κριτές θα έπρεπε να κρίνουν μαγειρικά, όχι χαρακτήρες και διάφορα άλλα»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα