Μην χασετε

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν παρέσυρα τον γιο της – Προσπαθώ να καταλαγιάσω τα νεύρα μου»

Η Αγγελική Ηλιάδη και οι δηλώσεις της για τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου προκάλεσαν σάλο το προηγούμενο διάστημα, έπειτα και από την αποκάλυψη ότι η Βίκυ Κάβουρα είναι πλέον στη ζωή του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Advertisements

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» βρήκε την Αγγελική Ηλιάδη στο καμαρίνι της και της απέσπασε δηλώσεις για όσα το προηγούμενο διάστημα είχε πει και η πρώην πεθερά της.

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Δεν σχολιάζω πράγματα που ούτε με γνωρίζουν προσωπικά, ούτε είναι στην οικογένειά μου μέσα και τη ζωή μου… Δεν θα μπούμε σε αυτές τις λεπτομέρειες. Εγώ έχω πάει το Βασίλη δύο καλοκαίρια. Τα παιδιά μου είναι ένα ιερό πράγμα δεν θέλω να τα ακουμπάει τίποτα και κανένας.

Δείτε επίσης: «Είμαι με τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί εμείς. Την τιμώ, την ξεχωρίζω»

Πρωταρχικός μου στόχος είναι να διατηρώ την ηρεμία των γονιών και της οικογένειάς μου. Έχει μία ασθένεια, έχει περάσει εγκεφαλικό και δεν θέλω να ταράζεται. Η μητέρα μου καθημερινά είναι εκεί».

Θα πήγαινε όμως για καφέ με την Βίκυ Καβούρα; Η Αγγελική Ηλιάδη αρκέστηκε να δηλώσει: «Δεν πίνω καφέ τελευταία γιατί προσπαθώ να καταλαγιάσω τα νεύρα μου».

Δείτε τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης: Η συγκλονιστική στιγμή που οι συντελεστές του «Our Planet» βλέπουν τους θαλάσσιους ίππους να οδηγούνται στον θάνατο

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα