Μην χασετε

Ήλιος Τετράγωνο με Κρόνο 7/10: Εμπόδια, Ρήξεις και Δοκιμασίες

Ο Ήλιος στον Ζυγό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα αρκετά δυσάρεστο Τετράγωνο την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, φέρνοντας ανασφάλειες, επιφυλάξεις, εμπόδια και δυσκολίες που θα αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας!

Το συγκεκριμένο Τετράγωνο έρχεται να μας συνετίσει και να μας υπενθυμίσει ότι η επιπολαιότητα πληρώνεται αργά ή γρήγορα!

Για το λόγο αυτό οφείλουμε να προσέξουμε πολύ τη συμπεριφορά μας  και να διαχειριστούμε τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν, δυναμικά αλλά και οπωσδήποτε συνετά.

Τα ζώδια που επηρεάζονται από το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, είναι αυτά του Παρορμητικού  Σταυρού του 2ου δεκαημέρου!

Advertisements

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Δραστηριοποιήσου με δικές σου ώριμες και υπεύθυνες πρωτοβουλίες να διορθώσεις τα «κακώς κείμενα» με το σύντροφο σου, ώστε να αποφύγεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, κινήσου προσγειωμένα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει για να μην πληγωθείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν πρέπει να επαναπαυτείς και να θεωρήσεις ότι και πάλι η τύχη θα φροντίσει για σένα, όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Ήρθε η ώρα να δουλέψεις πραγματικά, να αγωνιστείς και να μην πτοηθείς από δυσάρεστες καταστάσεις που δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Είναι πολύ πιθανό να σταματήσουν απότομα η ανεμελιά και η διασκέδαση στην ∈ρωτική σου ζωή και να χρειαστεί να χειριστείς τα πράγματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα χρειαστεί να αγωνιστείς και να προσπαθήσεις για το καλύτερο, φροντίζοντας οικογενειακές και οικιακές υποχρεώσεις και καθήκοντα. Κάποια γεγονότα μέσα στο σπίτι θα σε πιέσουν αρκετά αλλά εσύ οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και ώριμος. Ίσως μία ιστορία που σε πονάει από το παρελθόν, με κάποιο τρόπο σε απασχολήσει ξανά.

Advertisements

ΛΕΩΝ
Οι κοινωνικές υποχρεώσεις σε βαραίνουν και ίσως προκύψει και κάποια δυσκολία να συνεννοηθείς με τον κοινωνικό περίγυρο ή να αντιμετωπίσεις κάποια παρεξήγηση. Προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ήρθε η ώρα να μετατρέψεις  την προσπάθεια σε αγώνα και με ωριμότητα και σοβαρότητα  να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Υπευθυνότητα επίσης επιβάλλεται και στη διαχείριση των οικονομικών σου, διότι θα έχεις δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ
Ετοιμάσου για μια ριζική και ώριμη αναδιοργάνωση έστω και μέσα από δυσάρεστες για σένα διαδικασίες, που είναι όμως απαραίτητες. Οφείλεις να είσαι ξεκάθαρος και αποφασιστικός στους χειρισμούς σου, σε ό,τι σε απασχολεί και κυρίως να προχωρήσεις, έχοντας γνώμονα τη λογική και μόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιωθούν και να  βάλεις ένα πρόγραμμα πρέπει να ηρεμήσεις ψυχικά και να αποβάλεις άμεσα άγχος και ανασφάλειες. Μην παρασύρεσαι από ανούσια απαισιοδοξία και απέφυγε παρασκηνιακές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον φιλικό τομέα, ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να σταματήσεις να επαναπαύεσαι. Ίσως τώρα προκύψουν θέματα όπως το να βιώσεις μια απομάκρυνση ή παρεξήγηση και όλα αυτά θα σε προσγειώσουν απότομα. Οφείλεις να είσαι λογικός, σοβαρός και αντικειμενικός!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως η υπερβολική εύνοια που είχες τον τελευταίο καιρό στον τομέα των επαγγελματικών σου, σου δημιούργησε ένα είδος έπαρσης. Τώρα όμως πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και αλαζονικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό σου χώρο και να αντεπεξέλθεις σε όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις όσο κι αν σου φαίνονται βουνό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως προκύψουν κάποια δυσάρεστα γεγονότα μέσα από επαφές ή μετακινήσεις και μάλλον θα υπάρξει μια αλλαγή στα σχέδιά σου την οποία δεν θα μπορέσεις να ελέγξεις, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά και απότομα την αισιοδοξία σου!

ΙΧΘΥΣ
Στον οικονομικό τομέα, θέματα τα οποία έχεις παραμελήσει, σε αναγκάζουν  τώρα να τα φροντίσεις επιμελώς και με υπευθυνότητα. Βάλε φρένο στα έξοδα σου και κάνε ένα ορθό προγραμματισμό. Στον ∈ρωτικό τομέα, ίσως κάποια γεγονότα σε μελαγχολήσουν και κλειστείς στον εαυτό σου.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα