Μην χασετε

Ερμής Αντίθεση με Ουρανό 7/10: Ανατροπές σε επαφές και μετακινήσεις

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιείται μία αρκετά δύσκολη αστρολογική όψη Αντίθεσης, ανάμεσα στον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο. Έρχονται ουρανοκατέβατα προβλήματα στην καθημερινότητα μας και στις επικοινωνίες μας, που για να τα αποφύγουμε, οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι.

Όχι λοιπόν, σε παράλογες εντάσεις και παρορμητικά νευρικά λόγια, στην υπερβολική τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία, στην έλλειψη πειθαρχίας, στις απιστίες, στην υπερβολική εκκεντρικότητα και προκλητικότητα στην επικοινωνία, στην επικίνδυνη οδήγηση, στις αντιπαραθέσεις, στα λάθη λόγω βιασύνης, στην λάθος αντιμετώπιση των ξαφνικών γεγονότων, σε βλάβες και προβλήματα στη τεχνολογία και στις άνευ λόγου ρήξεις σχέσεων.

Ιδιαίτερη προσοχή, οφείλουν να δείξουν οι Σταθεροί, κυρίως του 1ου δεκαημέρου.

Μάθε τι πρέπει να αποφύγεις με την Αντίθεση Ερμή – Ουρανού, βάση του προσωπικού σου ωροσκοπίου!
Κάλεσε τώρα στην δική σου αστρολογική γραμμή 14724!

Advertisements

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Περιόρισε την εκρηκτική σου ζήλια και πρόσεξε πολύ την διαχείριση των οικονομικών σου. Οι παράνομες ∈ρωτικές δραστηριότητες δεν μένουν ατιμώρητες, όπως και οι υπερβολικές απαιτήσεις στον ∈ρωτικό τομέα!

ΤΑΥΡΟΣ
Η εκρηκτική συμπεριφορά σου, τα απότομα λόγια σου και τα νεύρα σου στην συντροφική ζωή, θα προκαλέσουν εντάσεις ή και ρήξεις, αν δεν συγκρατηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η τάση σου για αμέλεια, βιασύνη και γκάφες στην εργασία, θα σου φέρει μεγάλα προβλήματα αν δεν προσέξεις. Πρόσεχε επίσης, την διατροφή και την ξεκούραση σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι μάλλον επιπόλαιος, επιφανειακός, εγωκεντρικός και ανέντιμος στον ∈ρωτα αυτήν την περίοδο και αυτό θα το πληρώσεις αν δεν είσαι προσεκτικός και συγκρατημένος!

Advertisements

ΛΕΩΝ
Προκαλείς ανούσιες εντάσεις και ρήξεις στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού και αυτό θα γυρίσει εναντίον σου. Μην γυρίζεις σε ένα παρελθόν που πάλι θα σε πονέσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόσεξε τι λες, πως το λες και σε ποιον το λες, γιατί όλα μπορούν να αποκαλυφθούν ξαφνικά και να γυρίσουν εναντίον σου. Πάρε τα απαραίτητα μέτρα και για τις μετακινήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Μην κάνεις τώρα αλόγιστα έξοδα και μην έχεις εγωιστική, απαιτητική και εκρηκτική συμπεριφορά, στον ∈ρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη επικοινωνιακά, γι’ αυτό μείνε ψύχραιμος και λογικός και σκέψου καλά πριν πεις κάτι βιαστικό. Πρόσεξε μετακινήσεις και απέφυγε δυσάρεστες συναντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μη σε ταράζουν κάποιες ψυχολογικές και συναισθηματικές δοκιμασίες, φέρνοντας απρόοπτες απογοητεύσεις. Επίσης μην παρασύρεσαι σε παράνομους ∈ρωτες, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος αποκάλυψης.

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αντιπαραθέσεις και οι καβγάδες στον φιλικό σου κύκλο θα σου φέρουν σημαντικές ρήξεις, γι’ αυτό πρόσεχε πολύ τα λόγια που ξεστομίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απέφυγε βιαστικά εργασιακά λάθη λόγω απροσεξίας ή της τάσης σου για αντίδραση και αντίρρηση.

ΙΧΘΥΣ
Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις, την οδήγηση και τυχόν ταξίδια τώρα. Παράλληλα απέφυγε επικοινωνιακά λάθη σε όλες τις επαφές σου και μην επαναστατείς υπερβολικά!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα