Μην χασετε

«Έχω φάει και χαστούκι και μπουνιά λόγω… facebook»: Όταν η Ιωάννα Μπέλλα είχε ξαναπεί ότι είχε φάει ξύλο από σύντροφό της!

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα περί χαστουκιού προκάλεσαν σάλο με την Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου να επιτίθενται στο νεαρό μοντέλο για τη στάση που έδειξε να κρατά έναντι στη βία.

 

«Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι πάνω σε έντονο τσακωμό;», είχε δηλώσει η Ιωάννα Μπέλλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε παρόμοιες δηλώσεις.

Το άγνωστο τότε μοντέλο στο ευρύ κοινό είχε μιλήσει πριν από 11 μήνες στο oneman.gr και είχε αναφερθεί στον ξυλοδαρμό που είχε δεχτεί από σύντροφό της: «Τους πρώτους μήνες όλοι οι άντρες είναι τέλειοι. Λουλούδια και τέτοια. Μετά είναι που συνειδητοποιείς τη ζήλια και την παράνοια του άλλου. Αν και ποτέ δεν δίνω δικαιώματα. Είμαι ήσυχη. Δεν θα προκαλέσω με το τι θα βάλω, τι θα πω και πως θα φερθώ. Έχει τύχει όμως να την πατήσω. Έχω φάει και ξύλο (και χαστούκι και μπουνιά) από κάποιον που αμέσως μετά διέγραψα από τη ζωή μου. Ήταν κάτι που με σόκαρε. O λόγος ήταν ότι, ενώ διέγραψα το facebook όπως μου ζήτησε, πίστευε ότι μπαίνω από το account της παιδικής φίλης μου».

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα