Μην χασετε

“Έπρεπε να έχω δει περισσότερο MasterChef πριν πάρω μέρος. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελα να είμαι εκεί”

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε ο Σάββας Ληχανίδης, ο οποίος δήλωσε μετανιωμένος για τη συμμετοχή του στο MasterChef, καθώς τόνισε πως θα έπρεπε να το μελετήσει περισσότερο πριν αποφασίσει να μπει.

Advertisements

“Ήρθε τυχαία! Δεν είχα δει προηγούμενα MasterChef, απλώς νόμιζα ότι είναι ένας διαγωνισμός καθαρά μαγειρικός και είπα πως θα πάω γιατί έχω μεγάλη λόξα με τη μαγειρική. Αυτό ήταν το λάθος μου, έπρεπε να είχα παρακολουθήσει πιο πολύ! (…)Με το reality μπορεί να σε παρεξηγήσει ο κόσμος. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελα να είμαι μες στο παιχνίδι. Είχα και το παιδί μου έξω, οπότε σκεφτόμουν αυτό. Είμαι και με την τακτοποίηση λίγο περίεργος, με τα προσωπικά πράγματα. Οπότε η συγκατοίκηση με πολλά άτομα, έχει ανακατωσούρα, είναι δύσκολη!”, ανέφερε.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής σχολίασε τον φετινό κύκλο και προέβλεψε τον νικητή: “Εγώ τους έζησα στους 9. Τώρα αν είχα μπει από την αρχή, δεν θα είχα αντέξει. Νικητής θα είναι ένας από τους τρεις. Ή ο Πάνος ή ο Μανώλης ή ο Χρήστος”! Μάλιστα, δεν δίστασε να “καρφώσει” τους κριτές, λέγοντας: “Εμένα μου άρεσε ο ρόλος που είχαν πέρυσι. Είναι πιο χαλαροί. Ήταν πιο αυστηροί, πιο… κριτές”!

Τέλος, αποκάλυψε πως είχε προτάσεις για δουλειές πριν μπει στο παιχνίδι και ανέφερε πως αν και βγήκε τέταρτος, κατάφερε να δουλεύει σε ένα σημαντικό μαγαζί: “Είχα ήδη ανοιχτές πόρτες. Σίγουρα θα ήμουν στο εστιατόριο που δουλεύω τώρα, ακόμα και αν δεν είχα πάει. Νομίζω εγώ ήμουν ένα μικρό παράδειγμα, και τέταρτος που βγήκα, έχω αναλάβει ένα από τα πιο δυνατά μαγαζιά. Οι νικητές μπορεί να μη δουλεύουν”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα