Μην χασετε

Έξαλλη με την Βρισηίδα Ανδριώτου και το εξώδικο η Κατερίνα Καινούργιου: «Να σου πω γλυκιά μου…»

Με εξώδικο απάντησε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε προ ημερών από το Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, σύμφωνα με το οποίο είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, κάνοντας την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάσει on air.

Advertisements

Όλα άρχισαν όταν ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ρούτος ανέφερε στην εκπομπή πως η παίκτρια του My Style Rocks και ο personal trainer «έχουν προχωρήσει παραπάνω στη σχέση τους. Δεν είναι μόνο φίλοι… αλλά έχει γίνει και κάτι αναμεταξύ τους. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ και τις πληροφορίες φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος απατάει την Ευρυδίκη και ασχολείται περισσότερο με την Βρισηίδα. Έχει παράλληλη σχέση ο Βασάλος. Μήπως γι’ αυτό η Ευρυδίκη τον κρατάει και βγάζουν συνέχεια stories.

Τόσο η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος, όσο και η Βρισηίδα, πήραν θέση με δηλώσεις τους στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ η παίκτρια του My Style Rocks κινήθηκε νομικά.

Η Κατερίνα, που είχε πάρει αποστάσεις από το επίμαχο ρεπορτάζ τονίζοντας πως η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και «είναι παιδιά με ήθος και ξέρω ότι ψάχνουν σπίτι και στο Φάληρο», διάβασε ένα κομμάτι του νομικού εγγράφου on air και ξέσπασε.

«Διάβασα το εξώδικο και με αποκαλούσε “κυρία» και μάλιστα χαμηλής ηθικής. Να σου πω γλυκιά μου, το ήθος μου δεν το διαπραγματεύομαι και αν είμαι κυρία και έχω ηθική το ξέρουν καλά και οι τηλεθεατές μου και όλοι όσοι βρίσκονται εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα