Μην χασετε

Ένταση στο Nomads και στους Επίλεκτους: «Ηρέμησε, πάλι ασχολείσαι τι θα πει ο καθένας;»

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί στο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1,  Nomads Μαδαγασκάρη  με παρουσιαστές τους  Σάββα Πούμπουρα  και  Γιώργο Λέντζα . Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι, νικητές στο αγώνισμα ήταν οι  Επίλεκτοι , έτσι για άλλη μια φορά οι  Εισβολείς  έμειναν ακόμα μια φορά στη  Σαβάνα .

Advertisements

 

Οι συνθήκες διαβίωσης για τους Εισβολείς δεν είναι καθόλου ευνοϊκές, αφού όλο το βράδυ έβρεχε και αρκετοί από τους παίκτες αναγκάστηκαν να μείνουν ξύπνιοι. Για το γεγονός μίλησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είπε ότι:«Οι βρεγμένοι, δεν φοβούνται τη βροχή».

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στην μάχη για να κερδίσουν το αγώνισμα. Ωστόσο, η ένταση στην ομάδα των Επίλεκτων απόσπασε την προσοχή τους από το αγώνισμα. Συγκεκριμένα, η Μαριάννα Καμαρωτάκη ξέσπασε όταν ήρθε η σειρά της να αγωνιστεί.
 
«Από την αρχή που ζητησα σήμερα να παίξω υπήρχε ένα κλίμα, εγώ το ένιωσα και θέλω να το πω να το βγάλω από μέσα μου. Ήταν η πρώτη φορά που ζήτησα να παίξω και υπήρχε μια άρνηση από όλους. Το ένιωθα. Μόλις πάω να μιλήσω, δεν υπάρχει ανταπόκριση. Με ρωτάτε γιατί έχω και γιατί δεν μιλάω και όταν μιλήσω…», είπε μεταξύ άλλων η ίδια στους συμπαίκτες της.

«Καλό είναι να ειπώνονται κάποια πράγματα», της τόνισε συμπαίκτη της. «Τι σε νοιάζει ρε φίλε; Πάλι τα ίδια; Πάλι ασχολείσαι; Πάλι ασχολείσαι τι θα πει ο καθένας; Εμένα δεν με έχουν ακυρώσει; Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι. Ηρέμησε…», πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Mike. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα