Μην χασετε

Ένα υπέροχα οργανωμένο διαμέρισμα για οικογένεια με παιδιά που θα σας ενθουσιάσει

Πολλές είναι οι οικογένειες που έχουν δύο παιδιά και μένουν σε διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια. Έτσι, τα παιδιά πρέπει να μοιραστούν ένα υπνοδωμάτιο.

Advertisements

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα διαμέρισμα στο οποίο ζει μια οικογένειεα τεσσάρων ατόμων και σας δείχνουμε πόσο καλά οργανωμένο είναι καθώς και πώς έχει γίνει η διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Ένα Διαμέρισμα 40 τμ που θα σας Δώσει Απίστευτες Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Δικό σας!

Επειδή πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν πώς να διακοσμήσουν ένα παιδικό δωμάτιο για δύο παιδιά, αυτό το διαμέρισμα θα σας εμπνεύσει και θα σας δώσει ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε το δωμάτιο των δικών σας παιδιών.

Τα πολλά ντουλάπια που υπάρχουν στο σαλόνι είναι ιδιαίτερα χρήσιμα ειδικά αν είναι λιγοστά στα υπόλοιπα δωμάτια. Αν και εσείς δεν έχετε πολλούς αποθηκευτικούς χώρους στα υπνοδωμάτια, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε να τους δημιουργήσετε στο σαλόνι.
Στον πίνακα που είναι κρεμασμένος στο σαλόνι του σπιτιού κυριαρχούν δύο χρώματα: το κρεμ και το γκρι. Τα ίδια χρώματα που κυριαρχούν και στο υπόλοιπο σαλόνι. Η αρμονία που υπάρχει στον χώρο είναι μοναδική.
Η τραπεζαρία και η κουζίνα βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Μας αρέσουν τα τετράγωνα πλακάκια στον τοίχο της κουζίνας που είναι και πολύ της μόδας φέτος.
Η κουζίνα και η τραπεζαρία από άλλη γωνία.
Το δωμάτιο των παιδιών είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχουν επιλεγεί ίδια σκεπάσματα και χαλιά για τον χώρο του κάθε παιδιού έτσι ώστε να μην νιώθει κανένα παραμελημένο ή λιγότερο ευνοημένο.
Στο βάθος του δωματίου υπάρχει ένα ενιαίο γραφείο το οποίο μοιράζονται τα δύο παιδιά.
Η κρεβατοκάμαρα των γονιών δείχνει πολύ ζεστή και άνετη. Η υφή του τοίχου που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι είναι πολύ ιδιαίτερη ενώ στον χώρο επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις.
Η κρεβατοκάμαρα από άλλη γωνία.
Τα υπέροχα λευκά πλακάκια και η κλειστή διάφανη ντουζιέρα δημιουργούν ένα πολύ όμορφο μπάνιο για τέσσερις.
Το πλακάκι στους τοίχους του μπάνιου είναι ίδιο με αυτό της κουζίνας. Η μόνη διαφορά είναι πως δεν είναι τετράγωνο.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα