Μην χασετε

Ένα Διαμέρισμα 60 τμ που μας Κέντρισε την Προσοχή!

Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα των 60 τμ σε κάποια όμορφη Σκανδιναβική πόλη μας έχει κεντρίσει αυτή την εβδομάδα την προσοχή. 

Advertisements

Οι παστέλ αποχρώσεις κυριαρχούν στον χώρο -κυρίως στους τοίχους- ενώ για την υπόλοιπη διακόσμηση έχουν προτιμηθεί το μαύρο, το λευκό, το γκρι και το καφέ.

Από το διαμέρισμα δεν λείπει το πράσινο το οποίο βρίσκεται σε κάθε χώρο του δίνοντάς του ζωή και ακόμα περισσότερο χρώμα.

 

Η Μαρία Αντουανέτα και η Frida Jahlo κοσμούν τον τοίχο του σαλονιού του συγκεκριμένου Σκανδιναβικού διαμερίσματος στο οποίο συνδυάζονται τέλεια οι παστέλ με τις πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις.
Το σαλόνι από άλλη οπτική γωνία. Λόγω του ότι ο χώρος είναι αρκετά μικρός ο ιδιοκτήτης θέλησε να το κάνει να “αναπνέει’ επιλέγοντας γι’αυτό έπιπλα που δεν ακουμπούν στο πάτωμα αλλά έχουν μικρά και ψηλά “πόδια”.

 

Στην άλλη μεριά του σαλονιού βρίσκεται μια στρογγυλή τραπεζαρία που χρησιμεύει και ως τραπέζι κουζίνας. Στην τραπεζαρία συνδυάζονται τέλεια το λευκό με το μαύρο ενώ μας αρέσει πολύ που το πράσινο δεν λείπει από τον χώρο.
Τα φυτά δεν λείπουν σχεδόν από κάνεναν χώρο του σπιτιού.
Η κουζίνα είναι μικρή αλλά πολύ οργανωμένη έτσι ώστε να γνωρίζει ο ιδιοκτήτης ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το οτιδήποτε. Το λευκό κυριαρχεί σε αυτήν ενώ μας αρέσει η ομοιομορφία που υπάρχει στα χρώματα και τη διακόσμησή της.
Στην απέναντι μεριά βρίσκεται το ψυγείο μαζί με μερικά ακόμα ντουλάπια αλλά και τον νεροχύτη της κουζίνας. Το ομοιόμορφο ξύλο που υπάρχει σε όλους τους χώρους του σπιτιού χαρίζει στο σπίτι μια εξαιρετική πολυτέλεια.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα