Μην χασετε

Έμεινε η Καλογρίδη με την εισβολή του στο Πρωινό – Έλυσαν on air τις «διαφορές» τους

Τη στιγμή που μιλούσε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την διαφωνία που είχαν στην αρχή του ριάλιτι, εισέβαλλε στο πρωινό και έμεινε κάγκελο η ηθοποιός!

Advertisements

Οι δυο πρώην παίκτες έλυσαν τις διαφορές τους on camera: «Δεν χρειάζεται κανείς να παίρνει το μέρος μου. Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα και θα σας πω και το εξής: Δεν παρεξηγήθηκα. Δεν παρεξηγούμε τόσο εύκολα. Εμένα μου αρέσει η σικ συμπεριφορά και αντιμετώπιση των πραγμάτων. Θεωρώ ότι είναι αγένεια να μιλά κανείς για την ηλικία μιας γυναίκας. Κι επειδή η γυναίκα έχει δεχτεί το μεγαλύτερο ρατσισμό από όλες τις μειονότητες για το αν είναι ξανθιά, ψηλή, παχουλή, είναι out of order για μένα. Δεν τον παρεξηγώ».

Ο δε Παναγιώτης είπε: «Δεν μίλησα για ηλικία. Για ηλικία μίλησε ο Γρηγόρης. Εγώ είπα ότι έχει την καριέρα της και τα κορίτσια δεν είπαν τίποτα. Μπερδεύονται και πιάνονται από τις λέξεις μου και βγάζουν άλλα. Γιατί αυτό τους βόλευε. Ο Γρηγόρης κάνει τη δουλειά του. Δεν γίνεται εγώ να λέω ένα πράγμα και να βγαίνουν 15 από αυτό. Μιλάμε straight. Ή καταλαβαίνουμε αυτά που λέμε ή δεν τα καταλαβαίνουμε και ακούμε ό,τι θέλουμε.»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα