Μην χασετε

Έλντα Πανοπούλου: «Δεν ενοχλήθηκα ποτέ επειδή με αναγνώρισαν στην παραλία και βλέπανε την κυτταρίτιδα»

Σε μοναδικές αποκαλύψεις προχώρησε σήμερα η Έλντα Πανοπούλου που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου. Αναφερόμενη αρχικά στην προσωπική της ζωή και τις σχέσεις που δεν… ευοδώθηκαν αναφέρθηκε στη μεγάλη αγάπη για τη δουλειά της.

Advertisements

«Χωρίς τη δουλειά μου και την επαφή με τον κόσμο δεν μπορώ να ζήσω. Παθαίνω κατάθλιψη», εξήγησε και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Χαίρομαι να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ απεριποίητη και άβαφτη και οι κυρίες και οι κύριοι να με σταματούν για να μου μιλήσουν για τα προβλήματά τους. Δεν με κούρασε ποτέ αυτό. Δεν ενοχλήθηκα ποτέ επειδή με αναγνώρισαν στην παραλία και βλέπανε την κυτταρίτιδα, μια χαρά κάθομαι και συζητάω μαζί τους. Η αγάπη μου για τη δουλειά μου ξεπερνά την αγάπη μου για όλα τα άλλα!».

Η συνέχεια μάλιστα των δηλώσεών της, άγγιξε τους παρουσιαστές. «Αν δεν είχε έρθει η δραματική σχολή και αυτή η επαφή μου με τους νέους ανθρώπους που γεμίζουν ένα τεράστιο κομμάτι ψυχής.. Γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με το αν έχεις παιδιά ή όχι. Έχει να κάνει με το αν μπορείς να προσθέσεις ένα μικρό λιθαράκι στη διαμόρφωση μίας προσωπικότητας. Δεν το πετυχαίνεις πάντα. Όταν όμως το πετυχαίνεις η ευγνωμοσύνη που βλέπεις στα μάτια των παιδιών και τα μάτια αυτά να σου λένε ένα ευχαριστώ είναι αξία ανεκτίμητη», ανέφερε on air.

Μάλιστα δεν έλειψε και η επαγγελματική πρόταση της Έλντας Πανοπούλου στον Κρατερό Κατσούλη. Η ηθοποιός είπε: «Αυτό συζητούσα με τον αγαπημένο σου σύζυγος πριν και τον παρακαλούσα, να έρθει να ξεκινήσουμε παρέα στη σχολή…γιατί έχω μάθει πόσο ευσυνείδητος δάσκαλος είναι και τον θέλω στα παιδιά μου».

Δείτε το βίντεο.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα