Μην χασετε

Έλενα Τσαγκρινού: «Yπήρχαν άπειρες φoρές που ήθελα να κλάψω και κρατήθηκα γιατί ο Μιχάλης ήταν δυνατός»

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στο Happy Day και μίλησε και για την επαγγελματική της ζωή αλλά και για την σοβαρή περιπέτεια με τον καρκίνο που είχε ο σύντροφός της, Mike.

Advertisements

«Έχουμε μια όμορφη σχέση. Παρόλο που κάνουμε την ίδια δουλειά έχουμε ισορροπία. Στον ελεύθερό μας χρόνο συζητάμε εκτός δουλειάς, αυτή είναι η βάση μας ώστε να έχουμε επιρροές για να γράφουμε μουσική».

«Το κατάλαβε μόνος του, πήγαμε στον γιατρό και πέρασε όλη τη διαδικασία ώστε να αναρρώσει. Τώρα είναι όλα καλά. Την πρώτη μέρα που το έμαθα δεν το πίστευα, ήταν ένα ψέμα. Επειδή ήταν ο άνθρωπός μου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Είχε πολλή δύναμη. Έδωσε και σε άλλους ανθρώπους. Η οικογένειά του τον στήριξε. Δεν κλείστηκε στον εαυτό του, αυτό μου έκανε εντύπωση. Δεν ήθελε να το περάσει μόνος του. Ήθελε να μιλάει συνέχεια με τους φίλους του. Το καλοκαίρι το περάσαμε μαζί, το μισό στο νοσοκομείο. Νομίζω ότι τον βοήθησα κι εγώ ψυχολογικά και χαίρομαι γι’ αυτό. Υπήρχαν άπειρες φορές που ήθελα να κλάψω και κρατήθηκα γιατί ο άνθρωπος ήταν δυνατός και δεν θα του έριχνα την ψυχολογία».

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα