Μην χασετε

Έλενα Τσαβαλιά για Σεφερλή: «Eίμαι περήφανη για ό,τι μαθαίνεις στο παιδί μας όχι με λόγια, αλλά με πράξεις»

Μια κίνηση αγάπης για όλους όσους έχουν ανάγκη ξεκίνησε ο Μάρκος Σεφερλής, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός που ετοιμάζεται και για την πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού που θα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, νοίκιασε έναν χώρο που θα τον μετατρέψει σε κοινωνικό παντοπωλείο προσφέροντας εντελώς δωρεάν όλα τα απαραίτητα στους ανθρώπους και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Advertisements

 

Ο ίδιος ανέβασε στο Ιnstagram ένα video από τον χώρο που θα φιλοξενήσει αυτήν την κοινωνική πρωτοβουλία του -που θα έχει το όνομα «Πλάι σου»- και έγραψε χαρακτηριστικά: «Γιατί το θέατρο πρέπει να κλείνει πληγές κι όχι ν’ ανοίγει!».

Ενώ, ανέφερε: «Φίλοι μου αγαπημένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μόλις νοίκιασα αυτόν τον χώρο που σύντομα θα μετατρέψω σε ένα πολύ όμορφο παντοπωλείο για οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα ράφια που βλέπετε πίσω μου, σε λίγο καιρό θα γεμίσουν με είδη πρώτης ανάγκης που θα προμηθεύονται εντελώς δωρεάν οι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη. Σκέφτομαι να ονομάσω αυτήν την κίνηση “Πλάι σου”. Γιατί θέλω κάθε άνθρωπος να αισθάνεται ότι έχει πλάι του έναν συνάνθρωπο που τον νοιάζεται και τον βοηθά».

 

 

Με τη σειρά της η Έλενα Τσαβαλιά αναδημοσίευσε το video στέλνοντας το δικό της μήνυμα αγάπης στον Μάρκο Σεφερλή για την τρυφερή κίνηση ανθρωπιά που κάνει: «Είμαι περήφανη για ‘σένα! Είμαι περήφανη για ό,τι μαθαίνεις στο παιδί μας όχι με λόγια, αλλά με τις πράξεις σου!

Είμαι περήφανη που είμαι ΠΛΑΪ ΣΟΥ!»

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα