Μην χασετε

Έλενα Ακρίτα: «Όταν με συκοφαντούν, κινούμαι νομικά – Δεν με έμαθε η μαμά μου να βρίζω, ούτε και να καταριέμαι».

Συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Ακρίτα στη “Real Life” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις απειλές που δέχεται για τη ζωή της εξαιτίας των απόψεών της.

Advertisements

Η δημοσιογράφος δεν διστάζει να εκφράζει απερίφραστα και χωρίς φόβο τη γνώμη της για τα θέματα της επικαιρότητας ακόμα και μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: “Ό,τι και να πω είναι λίγα για όσα μου συμβαίνουν”

«Όταν με συκοφαντούν, κινούμαι νομικά. Αμύνομαι δικαστικά! Δεν με έμαθε η μαμά μου να βρίζω, ούτε και να καταριέμαι, δεν μπορώ να ρίχνω «ψόφους». Γι’ αυτό θα τους πηγαίνω στα δικαστήρια και θα τους πηγαίνω μέχρι τελικής πτώσεως. Η μόνη μου ασπίδα είναι η Δικαιοσύνη! Εδώ μου έκαναν επίθεση επειδή έχω φίλους γκέι! Δεν κατάλαβα! Δεν θα αλλάξω τίποτα στη ζωή μου! Θα γράφω ό,τι θέλω», δήλωσε η Έλενα Ακρίτα.

Επίσης αναφέρθηκε και στην πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Η απάντησή της ήταν: «Αρνούμαι από τα 30 μου που μου κάνουν προτάσεις να κατέβω στην πολιτική. Δεν δέχθηκα ποτέ, γιατί θεωρώ ότι είναι ασυμβίβαστο με το επάγγελμα της δημοσιογραφίας».

Δείτε επίσης: H Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε πόσα κιλά είναι και τα μυστικά για άψογη σιλουέτα!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα