Μην χασετε

Άρης Αντίθεση με Ουρανό 24/11: Ανατροπές, Λάθη και Εντάσεις

Ο Άρης βρίσκεται στο Ζώδιο του Σκορπιού και έρχεται αντιμέτωπος με όψη Αντίθεσης, με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019!

Advertisements

Σοκαριστικά ξαφνικά γεγονότα είναι αναμενόμενα και πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, προκαλώντας έντονη σύγχυση!

Είμαστε αρκετά επιρρεπείς σε μικρο-ατυχήματα και λάθη λόγω αυθορμητισμού, απροσεξίας ή επειδή παρασυρόμαστε από πάθη.

Αυξάνονται οι ρυθμοί μας κι νιώθουμε ανίκητοι, χωρίς όμως να υπολογίσουμε τις καταστροφικές συνέπειες παρορμητικών κινήσεων και παθιασμένων συμπεριφορών!

Η επικίνδυνη αυτή όψη απαιτεί την προσοχή μας, αλλά και την ψυχραιμία μας, απέναντι σε ανατρεπτικές και έντονες καταστάσεις! Τα νεύρα και η επιθετικότητα, δεν είναι η λύση!Η Αντίθεση Άρη-Ουρανού, επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια και τους ωροσκόπους του Σταθερού Σταυρού ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Προετοιμάσου για μία ξαφνική αρνητική τροπή των οικονομικών σου ή και για ξαφνικές ∈ρωτικές απογοητεύσεις. Μην παρασύρεσαι από το έντονο πάθος, διότι μπορεί να πέσεις σε σοβαρά λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ
Αναμένονται ακραίες καταστάσεις στην σχέση σου, που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και υπομονή. Πρόσεξε τους χειρισμούς σου με το σύντροφο σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί οι ζημιές λόγω αυθορμητισμού, θα είναι μη αναστρέψιμες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Πρόσεξε πολύ, διότι είσαι επιρρεπής σε εργασιακά λάθη που μπορούν να αποφέρουν δυσάρεστες συνέπειες. Προετοιμάσου για ανατροπές και εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον! Φρόντισε επαρκώς την ξεκούραση σου και την εμφάνιση σου!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προετοιμάσου για ξαφνικές ∈ρωτικές απογοητεύσεις ή αναπάντεχες συμπεριφορές από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Περιόρισε την υπερβολικά παθιασμένη σου προσωπικότητα και την έπαρση στον ∈ρωτα!

ΛΕΩΝ
Προετοιμάσου για κάποιες αναπάντεχες δυσκολίες και εντάσεις, σε οικογενειακές υποθέσεις και θέματα σπιτιού! Μην παρασύρεσαι σε ∈ρωτες του παρελθόντος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόσεξε τι λες και σε ποιον το λες, αμφίβολες γνωριμίες και απροσεξίες στις μετακινήσεις σου. Προετοιμάσου ενδεχομένως, για αρνητικές ξαφνικές ειδήσεις ή δυσάρεστες εντάσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο ή τα αδέρφια.

ΖΥΓΟΣ
Προετοιμάσου για κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα επηρεάσουν αρνητικά την οικονομική σου κατάσταση ή την σταθερότητα της ∈ρωτικής σου ζωής. Περιόρισε την τάση σου για σπατάλες και ζήλιες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πες όχι την τάση σου να ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες συγχρόνως, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη λόγω υπερεκτίμησης δυνάμεων και παρορμητικότητας.  Προετοιμάσου για ξαφνικές αρνητικές αλλαγές ή αναποδιές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και για εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προετοιμάσου για ξαφνικά γεγονότα που θα σε κλονίσουν ψυχολογικά και θα αυξήσουν τις συναισθηματικές σου μεταπτώσεις. Πρόσεξε την έντονη επιθυμία σου για επικίνδυνα παράνομα πάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περιόρισε την επιθετική και την παρορμητική συμπεριφορά σε φίλους, όπως και την τάση σου να προκαλείς με την συμπεριφορά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προετοιμάσου για καταστάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο που θα ανατρέψουν πολλά από τα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα και θα απογοητευτείς. Περιόρισε τα νεύρα σου!

Advertisements

ΙΧΘΥΣ
Πρόσεξε την υπέρμετρη αισιοδοξία σου και την ορμητικότητα σου για καινούργια πράγματα, γιατί δεν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις όπως επιθυμείς. Προετοιμάσου για ξαφνικές ειδήσεις, όπως και επαφές ή μετακινήσεις με δυσάρεστο χαρακτήρα, αν δεν είσαι προσεκτικός!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα