Μην χασετε

Σύνοδος Αφροδίτης με Δία 24/11: Τύχη, ∈ρωτας και χρήμα

Η Μεγαλειώδης Σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του ζωηρού Τοξότη, πραγματοποιείται την Κυριακή 24 Νοέμβρη 2019!

Advertisements

Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις, εξελίσσονται σε ένα θερμό και καλοπροαίρετο κλίμα επιτέλους!

Αρκετές παρεξηγήσεις και προβλήματα θα λυθούν, χωρίς καν να προσπαθήσουμε, αφού η τύχη είναι με το μέρος μας!

Άπειρες ευκαιρίες θα έχουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας, αλλά κυρίως στον ∈ρωτα, που αποκτά αισιοδοξία, χαρά, πλούσιο συναίσθημα και πάθος, όπως και στον οικονομικό τομέα που η τύχη φέρνει πετυχημένες συναλλαγές και χρηματικές δραστηριότητες!

Το φλερτ αυξάνεται και βελτιώνεται, αφού η ∈ρωτική επικοινωνία διευκολύνεται, με παιχνιδιάρικο και χαρούμενο τρόπο και η ανταπόκριση είναι σχεδόν σίγουρη!

Θα υπάρξουν πολλές ∈ρωτικές εξομολογήσεις και σίγουρα διασκεδαστικές στιγμές!

Οικονομικά, είτε μέσα από μία ξαφνική ευκαιρία ή συμφωνία, είτε μέσω τυχερών παιχνιδιών, είτε με μία επίτευξη κάποιου παλιού οικονομικού στόχου, θα έχουμε απόλυτη εύνοια!

Οι πιο τυχεροί της Συνόδου Αφροδίτης-Δία, είναι κυρίως τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Advertisements

ΚΡΙΟΣ
Με τόση τύχη, όλα μπορούν να συμβούν τώρα με την αισιοδοξία, την ενέργεια και την κοινωνικότητα που σε διακρίνει! Γνωριμίες, επαφές και μετακινήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα!

ΤΑΥΡΟΣ
Το πάθος σου, η γοητεία και η σ∈ξουαλικότητα σου σε κάνουν ακαταμάχητο! Επιπλέον επιθυμίες ∈ρωτικές και οικονομικές, πραγματοποιούνται!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Απολαμβάνεις όμορφες ∈ρωτικές στιγμές, βελτίωση ή επισημοποίηση της σχέσης σου και αν είσαι ελεύθερος έρχονται, νέες ουσιαστικές συναισθηματικές γνωριμίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άπειρες θα είναι οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα ευεξίας και ομορφιάς! Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται και εσύ λάμπεις εμφανισιακά!

ΛΕΩΝ
Χορταίνεις φήμη, γοητεία, τύχη, τέλεια ∈ρωτική ζωή, λάμψη, δημιουργικότητα, κατακτήσεις, εύνοια σε τυχερά παιχνίδια και επιτυχίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχεις εύνοια στη οικογενειακή ζωή και θα διορθωθούν σχέσεις που είχαν ίσως κλονιστεί! Θέματα σπιτιού και γενικά ακινήτων βελτιώνονται! Ερwτικά, πιθανόν να έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση ή για συγκατοίκηση!

ΖΥΓΟΣ
Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και γενικά στις επαφές σου! Εύνοια σε μετακινήσεις, επικοινωνίες και γνωριμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορείς να αναμένεις οικονομική εύνοια, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και σιγουριά. Προσοχή μόνο στις υπερβολές στην κατανάλωση φαγητού.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρχονται σπουδαίες, πολλές ευκαιρίες και ανέλπιστα τυχερές καταστάσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η επιτυχία είναι εδώ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ορισμένα θετικά γεγονότα, θα σου φέρουν ψυχική και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι επιτέλους ξανά πολύ αισιόδοξος και μπορείς τώρα άφοβα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου! Επιπλέον παρασκηνιακοί ∈ρωτες ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κοινωνικότητα σου και η καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου σε φέρνει πιο κοντά στους φίλους σου. Επωφελείσαι πολύ μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους, για να πετύχεις ένα όνειρο σου! Πολύ πιθανόν μία φιλία, να εξελιχθεί σε ∈ρωτα.

ΙΧΘΥΣ
Οι επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις θα είναι άπειρες, όπως και οι διακρίσεις ή οι έπαινοι. Μπορείς να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή, να καταφέρεις σταθεροποίηση στην αισθηματική αλλά και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα