Μην χασετε

Άννα Παναγιωτοπούλου για Ντάνο: “Δεν είναι ο μόνος όμορφος που δεν είναι ταλαντούχος”!

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε η Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία μίλησε τόσο για επαγγελματικά, όσο και για προσωπικά της θέματα.

Advertisements

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η συμμετοχή της σε σημαντικές δουλειές, της στέρησε χρόνο με την οικογένεια της: “Με τις δουλειές μου δεν είχα καθόλου χρόνο για την οικογένεια μου, για το παιδί μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να λέει ότι είμαι η μητέρα του στο σχολείο γιατί ντρεπόταν. Του έγραφαν γράμματα στο σχολείο, “αγαπητή Κάθριν” από τον ρόλο μου στη Μαντάμ Σουσού. Νόμιζε ότι είναι μια δουλειά που ο κόσμος γελάει με αυτό, άρα κορόιδευουν τη μάνα του”!

Διαβάστε επίσης: Μενεγάκη για Κικίλια – Μπαλατσινού: «Φαντάζομαι ότι όχι μόνο εγώ χώριζα στις μεγάλες σχέσεις…»

Αναφερόμενη στην απώλεια του συζύγου της, αποκάλυψε πως της στάθηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου: “Όταν έχασα τον άντρα μου η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είχε κατσικωθεί στο σπίτι μου και δεν έφευγε για να με στηρίξει. Ο άντρας μου πέθανε στον καναπέ, του μιλούσα και νόμιζα ότι κοιμόταν. Ήταν δώρο για τον άντρα μου που έφυγε έτσι στον ύπνο του, δεν κατάλαβε τίποτα”.

Ιδιαίτερα καυστική έγινε όταν σχολίασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για τον οποίο είπε πως δεν είναι ταλαντούχος: “Δε συνεργάζομαι με παιδιά που είναι από άλλους χώρους στο θέατρο. Δε συμφωνώ με αυτό, καθόλου! Δε θα έπαιζα με τον Ντάνο σε καμία περίπτωση, δεν είναι Survivor το θέατρο. Τον είδα μια φορά, όμορφος είναι, αλλά δεν είναι ο μόνος όμορφος που δεν είναι ταλαντούχος”!

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή μετά τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον και προκάλεσαν ντόρο: “Δεν έχω τίποτα με τον Μάρκο Σεφερλή, απλά δεν τον θεωρώ συνάδελφο μου. Δεν γελάω εγώ με αυτά τα αστεία. Τυχαία μια φορά είδα μια παράσταση του Σεφερλή και με είχε ενοχλήσει κάτι που εκείνος μπορεί να το έκανε για καλό. Είχε βγάλει ένα μωρό που ήταν γέρος και απόρησα, γιατί υποτίθεται το έκανε για να γελάσει ο κόσμος. Αργότερα έμαθα ότι πλήρωνε τη μητέρα του για να του κάνει θεραπείες”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: Ελένη Πετρουλάκη: «Πάει, καταστραφήκαμε»!

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα