Μην χασετε

Άνθιμος Ανανιάδης: Το μυστήριο με τη σύντροφό του και τα τρίτα πρόσωπα

Ο αγαπημένος ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης έγινε πολύ πρόσφατα πατέρας και μάλιστα φαίνεται ενθουσιασμένος με τα νέα του καθήκοντα. Ο πατρικός ρόλος του πηγαίνει πολύ και είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το γιο του, Τιμόθεο.

Advertisements

Ωστόσο, η μητέρα του γιου του και ο ίδιος πλέον δε μένουν μαζί, με τη 19χρονη Μαρία-Νεφέλη να έχει εγκατασταθεί στο πατρικό της. Και ενώ οι φήμες οργιάζουν και οι δηλώσεις από τον περίγυρο δε σταματούν, σήμερα πήρε θέση και το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού. Φαίνεται πως ο Άνθιμος είναι κάτι παραπάνω από γνωστός τους οπότε οι inside πληροφορίες θεωρούνται έγκυρες και αξίζει να ρίξετε μία ματιά: «Όταν είσαι ένα κορίτσι 18, 19 ετών και οι τρίτοι άνθρωποι προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις, νομίζω ότι σε αυτήν την ηλικία επηρεάζεσαι ακόμη πιο εύκολα. Είναι λογικό, από το στενό σου περιβάλλον. Μάλιστα, κάποια στιγμή καλείσαι και να διαλέξεις. Το θέμα είναι ότι ο Άνθιμος ό,τι και να γίνει θέλει να είναι παρών στο μεγάλωμα του παιδιού».

«Η επιλόχειος κατάθλιψη κάνει τις γυναίκες λίγο να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και να τα μεγεθύνουν. Αν σε αυτό προσθέσουμε και την πιθανότητα να επηρεάζεται αυτό το κορίτσι από το σπίτι της, αλλά και η άλλη πλευρά, από τις μητέρες και πεθερές… Θα έλεγα να αφήσουμε τα παιδιά να διαλέξουν εκείνα τι θέλουν να κάνουν στις ζωές τους».

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα