Μην χασετε

Άνθιμος Ανανιάδης: Τι απαντά η μητέρα του για την κρίση στο γάμο του με την Μαρία Νεφέλη Γαζή

Το unfollow της Μαρίας Νεφέλης Γαζή στον Άνθιμο Ανανιάδη φαίνεται πως δεν ήταν τυχαίο το γεγονός. Ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους Τιμόθεου, υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους. Η 19χρονη ανέβαζε φωτογραφίες μόνη της ή με τον γιο της και το ίδιο και ο ηθοποιός. Δεν είχαν καμία κοινή φωτογραφία και τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός δεν έχει ούτε με το μωρό. Μάλιστα η νεαρή χορεύτρια λίγο αργότερα διέγραψε ολόκληρο το account της από το Instagram.

Advertisements

Το TLIFE επικοινώνησε με πολύ στενό πρόσωπο από το περιβάλλον της και σε ερώτηση για το αν ισχύουν όσα ακούγονται για τη σχέση της με τον Άνθιμο, απάντησε πως αν είναι να γίνουν κάποιες δηλώσεις για το θέμα θα γίνουν από την πλευρά του ζευγαριού, αφού είναι καθαρά δικό του θέμα.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη σε τηλεφωνική της επικοινωνία με ρεπόρτερ της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» είπε: «Αγαπώ πολύ και τους δύο, αλλά σέβομαι την οικογενειακή τους ζωή. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν πράγματα, με πρωτοβουλία που πρέπει να αναλάβει ο ίδιος ο Άνθιμος«.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα