Μην χασετε

Άνθιμος Ανανιάδης: Η πρώτη αντίδραση για την βάφτιση του γιου του- «Κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους»

Η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη, Μαρία Νεφέλη Γαζή επέλεξε να βαφτίσει τον γιο που απέκτησαν μέσα από την σύντομη σχέση τους, χωρίς να κληθεί ο ηθοποιός.

Advertisements

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή αποφάσισε να δώσει στον μικρό της διπλό όνομα, Φίλιππος – Δημήτρης και όχι το Τιμόθεος που είχε πει το ζευγάρι όταν ήταν μαζί.

Η χορεύτρια, μάλιστα, επέλεξε να δώσει το επώνυμο της στον μικρό.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης άμεσα αναφέρθηκε στο γεγονός μέσα από μία ανάρτησή του στο instagram. Ο ηθοποιός βρέθηκε με τον γέροντα Εφραίμ, πήρε την ευλογία του και έγραψε:

«Σήμερα πήρα την ευχή του Γέροντα Εφραίμ.Έιναι ευλογία μεγάλη να έχω κοντά ανθρώπους φωτισμένους που πραγματικά νοιάζονται και πιστεύουν σε μένα πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Δοξάζω το θεό γιατί η οικογένεια μου μου πρόσφερε άπλετη αγάπη, έτσι έμαθα κι εγώ με την σειρά μου να την μοιράζομαι και να την δίνω απλόχερα. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να περιορίσουν τις ανθρώπινες μικρότητες.

Πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί όταν οι άνθρωποι δημιουργούν προσδοκίες ή τα σχέδια τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση,τότε είναι που τυφλώνονται από μίσος και πάθος για εκδίκηση. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις πολλα πράγματα. Σήμερα παγκόσμια ημέρα του παιδιού.Η ευτυχία είναι ένα αγαθό που την αξίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου.

Τα δικά μας παιδιά αξίζουν όλη την αγάπη και κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους και να στερήσει την αγάπη. Ένα είναι σίγουρο.Ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη»…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα πήρα την ευχή του Γέροντα Εφραίμ. Έιναι ευλογία μεγάλη να έχω κοντά ανθρώπους φωτισμένους που πραγματικά νοιάζονται και πιστεύουν σε μένα πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Δοξάζω το θεό γιατί η οικογένεια μου μου πρόσφερε άπλετη αγάπη, έτσι έμαθα κι εγώ με την σειρά μου να την μοιράζομαι και να την δίνω απλόχερα. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να περιορίσουν τις ανθρώπινες μικρότητες. Πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί όταν οι άνθρωποι δημιουργούν προσδοκίες ή τα σχέδια τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση,τότε είναι που τυφλώνονται από μίσος και πάθος για εκδίκηση. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις πολλα πράγματα. Σήμερα παγκόσμια ημέρα του παιδιού. Η ευτυχία είναι ένα αγαθό που την αξίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα δικά μας παιδιά αξίζουν όλη την αγάπη και κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους και να στερήσει την αγάπη. Ένα είναι σίγουρο Ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα