Μην χασετε

Ότι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε βλεφαρίδες extension

Η Νατάσα Χριστοδούλου, ιδιοκτήτρια και Beauty Expert του Oh My Beauty, μας εξηγεί πως να αποκτήσουμε ελκυστικό βλέμμα και τι πρέπει να προσέξουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει όλες να το δοκιμάσουμε!

Εάν ποτέ θελήσατε πιο γεμάτες και μακριές βλεφαρίδες, δεν είστε οι μόνες. Πολλές επώνυμες, από την Beyoncé μέχρι την Lady Gaga έχουν κάνει βήματα για να αποκτήσουν τις βλεφαρίδες των ονείρων τους. Ένα από αυτά είναι οι βλεφαρίδες extension. Τα extension είναι μια πιο μόνιμη επιλογή που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει το πρόσωπό σας και να σας κάνει να πετάξετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες για πάντα. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά θα έχετε μερικές ερωτήσεις πριν κάποια αισθητικός κολλήσει ένα ξένο αντικείμενο στα ευαίσθητα βλέφαρα σας.

Μάθετε εάν οι ιστορίες φρίκης έχουν κάποια αλήθεια (μπορεί να τυφλωθείτε;!) και γιατί δεν πρέπει ποτέ να βάλετε extensions πριν από έναν κακό χωρισμό! Παρακάτω δείτε απαντήσεις σχετικά με τα extension βλεφαρίδων.

Τι είναι οι βλεφαρίδες extension;

Οι βλεφαρίδες extension είναι συνθετικές ίνες που συνδέονται με τις φυσικές βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας ειδική κόλλα. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη που κυμαίνονται από 6mm-18mm με διάφορες επιλογές πλάτους καμπυλών. Με την κατάλληλη τοποθέτηση, τα extension βλεφαρίδων μπορούν να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και το βλέμμα σας πιο ανορθωμένο. Με την κατάλληλη φροντίδα, τα extension βλεφαρίδων θα διαρκέσουν έως και έξι εβδομάδες.

Advertisements

Πτώση των Extensions! Θα πέσουν όλες οι βλεφαρίδες μου;

Τα extensions σας θα πέσουν με τις φυσικές σας βλεφαρίδες, που συνήθως συμβαίνει σε διάστημα έξι έως οκτώ εβδομάδων. Η συντήρηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των βλεφαρίδων σας και συνιστάται κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες.

Θα βλάψουν τις φυσικές βλεφαρίδες μου;

Εάν επισκέπτεστε έναν εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο επαγγελματία, οι φυσικές βλεφαρίδες σας δεν βλάπτονται. Τα extensions από μόνα τους δεν θα καταστρέψουν τις βλεφαρίδες σας. Η βλάβη των φυσικών βλεφαρίδων είναι αποτέλεσμα ακατάλληλης εφαρμογής ή ο επαγγελματίας δεν επιλέγει τον σωστό τύπο βλεφαρίδας σε σχέση με την υπάρχουσα φυσική βλεφαρίδα. Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που συμβάλλουν στο πρόβλημα αυτό: Η εφαρμογή extensions που είναι ακατάλληλα για τη φυσική βλεφαρίδα, θα σας δημιουργήσουν ενόχληση και θα σας οδηγήσουν σε συχνό τρίψιμο των ματιών σας. Αυτό θα φέρει την πρόωρη πτώση των extension αλλά και την καταστροφή των φυσικών σας βλεφαρίδων. Είναι πραγματικά το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να είστε όσο ευγενικές μπορείτε με τα μάτια σας.

Έχω κλείσει το ραντεβού μου. Πώς μπορώ να προετοιμαστώ;

Συνιστούμε να μην φοράτε μάσκαρα στο ραντεβού σας ή να μην χρησιμοποιείτε προϊόντα μακιγιάζ με βάση το λάδι γύρω από τα μάτια. Αυτό θα βοηθήσει την κόλλα να κολλήσει καλύτερα και θα κάνει τη διαδικασία εφαρμογής πολύ πιο ομαλή.

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία;

Το αρχικό ραντεβού μπορεί να διαρκεί από δύο έως τρεις ώρες, ανάλογα με το επιθυμητό στυλ και όγκο.

Τι γίνεται με τις ιστορίες τρόμου; Υπάρχει κίνδυνος να τυφλωθώ;

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην αφήσετε την κόλλα να έρθει σε επαφή με το μάτι. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συνέβη ποτέ αφού κατά την διάρκεια της διαδικασίας τα μάτια μας παραμένουν κλειστά.

Advertisements

Συνιστάται επίσης να αποφεύγετε τον ατμό και να μην βραχούν οι βλεφαρίδες σας για τις πρώτες 48 ώρες. Μπορείτε φυσικά να πλύνετε το πρόσωπο σας και να κάνετε ντους, απλά βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν πέφτει απευθείας στις βλεφαρίδες σας.

Και το κλάμα;

Το κλάμα είναι το ίδιο με το βρέξιμο των βλεφαρίδων. Προσπαθήστε να το αποφύγετε αν είναι δυνατόν.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μάσκαρα με βλεφαρίδες extension;

Ένα από τα υπέροχα πλεονεκτήματα των extension βλεφαρίδων είναι ότι δεν χρειάζεστε πλέον μάσκαρα. Η χρήση της μάσκαρα δεν προτείνεται καθώς είναι δύσκολο να αφαιρεθεί και θα προκαλέσει σπάσιμο της κόλλας. Εάν πρέπει να φοράτε μάσκαρα, δοκιμάστε να τη φορέσετε μόνο στις κάτω βλεφαρίδες σας ή στην άκρη των extensions και να αποφύγετε τις αδιάβροχες μάσκαρες.

Επίσης, χρησιμοποιείτε μόνο καθαριστικά ειδικά σχεδιασμένα ώστε να είναι ασφαλή για extension βλεφαρίδων. Άλλα προϊόντα μπορεί να περιέχουν συστατικά που μπορεί να αποδυναμώσουν τα extensions με αποτέλεσμα να πέσουν πρόωρα! Εάν πραγματοποιείτε μια επένδυση σε extensions, σίγουρα δεν θέλετε να τις δείτε να πέφτουν.

Πόσο συχνά χρειάζεται να κάνετε συντήρηση στις βλεφαρίδες extension;

Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τις βλεφαρίδες σας και να τις επανατοποθετήσετε από την αρχή. Οι φυσικές βλεφαρίδες αναπτύσσονται και πέφτουν με τον φυσικό κύκλο της τρίχας. Η συντήρηση βλεφαρίδων συνιστάται κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες για να κρατήσετε τις βλεφαρίδες σας πλούσιες και γεμάτες.

Και μερικές συμβουλές…

Πρέπει να είστε ευγενικές με τις βλεφαρίδες σας.

ΠΟΤΕ μην χρησιμοποιείτε ψαλίδι βλεφαρίδων. Εάν τα extensions σας αρχίζουν να πέφτουν, απλά έχει έρθει η ώρα για να κάνετε συντήρηση βλεφαρίδων.

Oh My Beauty nails & more
Αλέκου Παναγούλη 60, Νέα Ιωνία
Τηλ: 210 2752405
www.ohmybeauty.gr
Facebook Page: Oh My Beauty

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα