Μην χασετε

Φοιτητικό σπίτι: 40 φωτογραφίες που θα σου δώσουν έμπνευση για να διακοσμήσεις το νέο σου χώρο

Μετακομίζεις σε νέα πόλη και αποκτάς για πρώτη φορά το δικό σου σπίτι; Τότε σίγουρα χρειάζεσαι έμπνευση για να διακοσμήσεις τον νέο σου χώρο. Και σε αυτό το post θα βρεις αρκετή.

Tip #1: Φωτισμός + υφές. Δημιούργησε ζεστή ατμόσφαιρα που θα σε κρατάει σπίτι ρίχνοντας στις καρέκλες ή στον καναπέ ριχτάρια από συνθετική γούνα προβάτου. Παράλληλα, παίξε με πηγές φωτός όπως επιδαπέδια φωτιστικά και κεριά.

 

Advertisements

Tip #2: Αν δεν έχεις budget για μια εξολοκλήρου νέα επίπλωση, πες «ναι» σε vintage έπιπλα που μπορείς να βρεις στην αποθήκη των γονιών σου. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση με boho κομμάτια.

 

Tip #3: Ένα κολάζ από σελίδες περιοδικών, φωτογραφίες και mottos που μπορείς να εκτυπώσεις μόνη σου είναι μια ιδέα που δεν θα σου κοστίσει σχεδόν τίποτα ενώ θα δώσει χαρακτήρα στον χώρο.

Advertisements

 

Tip #4: Βάλε χρώμα! Ακόμα κι αν οι τοίχοι του σπιτιού που νοίκιασες είναι ολόλευκοι και ο χώρος σού φαίνεται άδειος και μονότονος, παίξε με τα χρώματα όχι μόνο στα έπιπλα αλλά και στα σεντόνια ή τα μαξιλάρια, για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα.

 

Tip #5: Αντί να κρεμάσεις τα κάδρα στους τοίχους, άκούμπησέ τα στο πάτωμα ή σε ράφια!

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και πάρτε ιδέες για τον νέο σας χώρο

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα