Ακόμη και αν δεν φεύγετε διακοπές σε τροπικές περιοχές, μπορείτε πάντα να δώσετε στον υπαίθριο χώρο σας μια αίσθηση τέτοιου ντεκόρ, είτε πρόκειται για αίθριο, βεράντα, μπαλκόνι ή και μια μικρή αυλή. Έχουμε ετοιμάσει κάποιες ιδέες για να εμπνευστείτε από τέτοιο ντεκόρ και στυλ στους υπαίθριους χώρους σας.

Ουδέτεροι τροπικοί εξωτερικοί χώροι

Τα ουδέτερα είναι πολύ δημοφιλή για το σχεδιασμό τροπικών χώρων, καθώς η πλούσια τροπική χλωρίδα και πανίδα είναι φωτεινή και δημιουργεί έντονη αντίθεση με τα ουδέτερα. Εκτός αυτού, οι ουδέτερες αποχρώσεις δεν θερμαίνονται πάρα πολύ αντανακλώντας το φως του ήλιου.

Η ταλάντευση ενός ασπρόμαυρου υπαίθριου χώρου είναι μια μεγάλη ιδέα – απλώς το συνδυάστε με έπιπλα από μπαμπού και  λυγαριά για να δημιουργήσετε μια χαλαρή αίσθηση. Προσθέστε διακοσμητικά καλάθια στον τοίχο και ανανεώστε τον υπαίθριο χώρο σας με πολύ πράσινο και τροπικά φυτά. Τα κρεμαστά έπιπλα θα προσθέσουν επίσης μια χαλαρή αίσθηση στο χώρο, και φανάρια κεριών θα γεμίσουν με απαλή λάμψη τη νύχτα.

Πολύχρωμοι Τροπικοί Εξωτερικοί Χώροι

Τα φωτεινά χρώματα και όλα τα πράγματα boho είναι επίσης σχετικά με τροπικούς χώρους, οπότε αν αγαπάτε φωτεινές αποχρώσεις, τολμήστε να διακοσμήσετε με αυτές. Μπορείτε να συνδυάσετε τα ουδέτερα έπιπλα μπαμπού και αξεσουάρ με πολύχρωμα μαξιλάρια και χαλιά γύρω, προσθέστε λυγαριά και υφαντά στοιχεία για να δώσετε μια τροπική αίσθηση στο χώρο.

Τροπικές εγκαταστάσεις σε γλάστρες θα βοηθήσουν για την αίσθηση αυτή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτεινές τροπικές καρέκλες, πολύχρωμα φλαμίνγκο για μια παραδοσιακή τροπική εμφάνιση και να φτιάξετε μωσαϊκό πάτωμα πλακιδίων για μια πιο τολμηρή εμφάνιση.

Πηγή