Μην χασετε

Τρίτη 25/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Τρίτη 25/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιος στου Ιχθύς, καλώντας μας να πατήσουμε το «pause» σε εντάσεις και αντιπαλότητες και να βγάλουμε αγάπη, συμπόνια και δοτικότητα. Φαντασία, όνειρα, διαίσθηση, διάθεση προσφοράς και έμπνευση, όλα θα είναι έντονα, ενώ αναζητούμε την εσωτερική μας γαλήνη και την ηρεμία του νου.

Θα έχουμε βέβαια κι ένα «χάσιμο», μια αφηρημάδα, μια τάση αδράνειας ή απόσυρσης στο δικό μας κόσμο, κάτι που όσον αφορά στις μετακινήσεις και την επικοινωνία μας μπορεί να προκαλέσει αρκετά μπερδέματα, καθυστερήσεις και ασυννενοησία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες, Σκορπιοί, Ταύροι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ευνοείστε στις προσωπικές και εpωτικές σας υποθέσεις, οπότε βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό και μαγέψτε με την παρουσία σας.

Advertisements

Παρθένοι αποδεχτείτε τη συναισθηματική σας πλευρά, αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σας και μη νιώθετε τύψεις, αν έχετε τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Σας χρειάζεται!

Τοξότες και Δίδυμοι υπάρχουν κι έμμεσοι τρόποι για να επιλύσετε τα οικογενειακά ή επαγγελματικά σας θέματα. Βρείτε τους!

Λέοντες και Υδροχόοι ένα… σύννεφο θα υπάρχει πάνω από τα εpωτικά και τα οικονομικά σας.

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα