Μην χασετε

4 ζώδια που αγαπάνε συνέχεια το λάθος άτομο

4 ζώδια που αγαπάνε συνέχεια το λάθος άτομο

Φίλη μου, αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, δεν έχει μόνο ο Καρράς ή η Βανδή το ελάττωμα να αγαπά τα λάθος άτομα, το έχεις κι εσύ. Τώρα, πώς γίνεται να προσέχεις, να είσαι επιφυλακτική από τη φύση σου, να μετράς τα υπέρ και τα κατά, αλλά καταλήγεις τις περισσότερες φορές στο να ∈ρωτεύεσαι τον πλέον ακατάλληλο άντρα είναι ένα μυστήριο.

Και για να στο κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο σου θέτουμε το εξής ερώτημα: μήπως τελικά είναι το κατάλληλο για να σε διδάξει, ώστε την επόμενη φορά που θα σου τύχει ένας ανάλογος άντρας να διακρίνεις αμέσως τα σημάδια για να μην την ξαναπατήσεις;

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι το Νο 1 θύμα προς εκμετάλλευση στον έpωτα και αυτό δυστυχώς είναι γεγονός. Όταν γνωρίζεις κάποιον, αμέσως του αποδίδεις ιδιότητες και χαρίσματα που -μεταξύ μας- μόνο εσύ βλέπεις. Εύκολα παραμυθιάζεσαι, αποκτάς προσδοκίες για να διαπιστώσεις στην πορεία ότι όνειρο ήταν και πάει… Τι παθαίνει η διαίσθησή σου; Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις αμέσως με τι κουμάσι έχεις να κάνεις; Μήπως ∈ρωτεύεσαι την ιδέα του έpωτα και τυφλώνεσαι; Σωρός τα αναπάντητα ερωτήματα, όμως η κατάληξη είναι η ίδια… Εσύ με τα χαρτομάντιλα στο χέρι.

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να κι η έκπληξη που λέγαμε παραπάνω! Εσύ είσαι ο ορισμός της τρελής και αγαπησιάρας! Σου αρέσει η ελευθερία, η αυτονομία και η ανεξαρτησία ακόμα και στη σχέση. Ωραία ως εδώ! Πώς γίνεται, λοιπόν, να ∈ρωτεύεσαι άτομα που θέλουν να σε ελέγχουν και σε καταπιέζουν; Γιατί πέφτεις σε άντρες που σε ζηλεύουν και σου κάνουν σκηνικά απείρου κάλλους; Μήπως είναι η αντίφαση που σε κυριεύει; Μήπως σε εξιτάρει το να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις τα όριά σου ή απλά πιστεύεις ό,τι σου πλασάρουν και στο τέλος σε βάζουν στο παχνί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ σε ό,τι αφορά στο μυαλό και στη δουλειά σκίζεις, στα εpωτικά (συγνώμη κιόλας) είσαι σκράπας. Ανεπίδεκτη μαθήσεως! Βάζεις στόχους, σκέφτεσαι λογικά, έχεις στάνταρτς και τελικά πας και πέφτεις στον πιο ακατάλληλο άτομο. Τι φταίει; Ότι σου πιάνει το ευαίσθητο σημείο σου και σου λέει ή υπόσχεται αυτά που κατά βάθος θέλεις απεγνωσμένα να ακούσεις. Φίλη μου, κακά τα ψέματα! Πιο πολύ καίγεσαι να βρεις την παντοτινή αγάπη, παρά το να κάνεις καριέρα, που το παίζεις στα δάχτυλα και αυτό ο… απατεώνας το βλέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Εσύ φίλη μας, στα εpωτικά παθαίνεις Ιχθύ! Η τελειομανία και οι υψηλές προσδοκίες πάνε χέρι-χέρι! Αν έχει την εξωτερική εμφάνιση που σου αρέσει, εύκολα ο άλλος μπορεί να σε πιάσει Κότσο. Ας λένε οι εχθροί σου ότι τα ψειρίζεις όλα, στον έpωτα, ακριβώς επειδή είναι ο στίβος που δε διακρίνεσαι, τα καταπίνεις αμάσητα. Και δε φτάνει αυτό! Κόβεσαι να βοηθήσεις, να εξελίξεις και να (υπό)στηρίξεις τον άχρηστο που σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δε μιλάς και τελικά σε θεωρεί και δεδομένη. Ε, λογικό είναι μόλις νιώσει ότι πατάει πλέον γερά στα πόδια του να σε παρατήσει σύξυλη.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα