Μην χασετε

Το απόλυτο μυστικό που χρησιμοποιεί για λοσιόν η Scarlett Johansson!

Η γοητεία της Scarlett Johansson δεν είναι κάτι που δεν μπορεί –ή επιτρέπεται- να αμφισβητηθεί.

Η γυναίκα που ερωτεύτηκαν εκατομμύρια άνδρες σε ολόκληρο τον κόσμο, εξακολουθεί να παρουσιάζει τον εαυτό της σαν μια «κοινή θνητή» που αδυνατεί να εγκαταλείψει τις συνήθειες που έχει κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Δεν θα περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από εκείνη, λοιπόν, από το να δηλώνει φανατική των «συνταγών της γιαγιάς» για να εξασφαλίσει την ομορφιά του δέρματός της.

Γιατί αυτό ακριβώς κάνει η χολιγουντιανή star!

Advertisements

Όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της, το μεγαλύτερό της άγχος πριν από κάποιο επίσημο event είναι η πιθανότητα να εμφανιστεί στο πρόσωπό της κάποιο ενοχλητικό σπυράκι, έτοιμο να καταστρέψει τη συνολική της εικόνα. Αυτός είναι και ο λόγος που η ίδια προτιμά να δηλώνει προνοητική παρά να τρέχει τελευταία στιγμή να σώσει την κατάσταση. 

Να λοιπόν το beauty secret της!

Η όμορφη Scarlett έχει κάνει τον καλύτερό της φίλο τον χυμό φρέσκου λεμονιού, τον οποίο απλώνει με ένα βαμβάκι στο πρόσωπό της το βράδυ πριν από κάθε σημαντική της εμφάνιση.

«Δίνει άμεσα λάμψη στο δέρμα μου, ακόμα και αν αυτό είναι θαμπό και λιπαρό», υποστηρίζει η ίδια, με όλες εμάς να μην έχουμε τον παραμικρό λόγο να την αμφισβητήσουμε. 

Πράγμα απολύτως λογικό αν λάβουμε υπόψη μας την αντιμικροβιακή δράση του λεμονιού.

Advertisements

Scarlett, να είσαι σίγουρη πως αυτή τη συμβουλή θα την ακολουθήσουμε πιστά!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα