Μην χασετε

Σίσσυ Βωβού: Στον εισαγγελέα για τους δίδυμους από το Big Brother: «Είναι ανεγκέφαλοι»

Η Σίσσυ Βωβού τόνισε πως θα πάει στον εισαγγελέα για τα όσα είπαν οι δίδυμοι του Big Brother, Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής.

 

Σοβαρεύει το θέμα με τις δηλώσεις των δίδυμων του Big Brother στην εκπομπή «Φωλιά των Κου-Κου» όπου αναγνώρισαν πως είχαν πάει και οι δύο με την ίδια κοπέλα, χωρίς εκείνη να γνωρίζει οτι πρόκειται για διαφορετικά άτομα.

Τα όσα είπαν προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις με αποτέλεσμα ο Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου να αντιληφθούν τι πραγματικά είχε ειπωθεί στην εκπομπή τους και να ζητήσουν συγγνώμη.

Advertisements

 

Προσφυγή στον εισαγγελέα

Ωστόσο, η Σίσσυ Βωβού φαίνεται αποφασισμένη να προσφύγει στην δικαιοσύνη για το θέμα αυτό, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη» του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 FM.

Το μέλος του Πανελλαδικού Σωματείου Γυνακείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ», είπε: «Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας. Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά και τα λοιπά. Και επιπλέον εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσον.».

 

Advertisements

Μεταξύ άλλων είχε πει νωρίτερα: «Τα δύο αδέρφια αυτά τα ανεγκέφαλα θα έλεγα, γιατί είναι νέα παιδιά και δυστυχώς έχουνε μία νοοτροπία που αρκετά νέα παιδιά την έχουν, ότι ο βιασμός είναι λίγο μαγκιά και τι είναι βιασμός και όταν το θέλει ας πούμε και τα λοιπά, ενώ η κοπέλα δεν το ήθελε, δεν το ήξερε. Είναι βιασμός, το λέει και ο νόμος δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το λέμε μόνο εμείς οι φεμινίστριες, από τη στιγμή που δεν είναι γνωστό κάτι στη γυναίκα η οποία έρχεται σε επαφή».

Όσον αφορά τους δύο παρουσιαστές και την καταγγελία στο ΕΣΡ, τόνισε: «Εμείς ζητάμε να τιμωρηθούν. Πολύ καλό πράγμα η συγνώμη να καταλάβουν το λάθος είτε επειδή το κατάλαβαν είτε για λόγους ας πούμε σκοπιμότητας. Όμως όταν υπάρχει ένα αδίκημα, και αυτό ήταν μεγάλο αδίκημα που κάνανε γιατί εξευτελίζανε τον βιασμό και τις καταγγελίες βιασμού, πρέπει να τιμωρηθούν».

Η απάντηση των δίδυμων

Λίγο αφού ξέσπασε ο σάλος με τις δηλώσεις του, ο Χρήστος Βαρουξής είχε τοποθετηθεί για το όλο θέμα με μία ανάρτησή του στο Instagram, η οποία ανέφερε: «Κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δε μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμος; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι».

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα