Μην χασετε

Ο Jay-Z μιλά για την απιστία στο γάμο του με την Beyoncé: «Είμαστε κανονικοί άνθρωποι»

Οι κοινές φωτογραφίες των Jay-Z και Beyoncé ανήκουν στην κατηγορία #couplegoals, αφού οι θαυμαστές τους λατρεύουν να τους βλέπουν μαζί και να μαθαίνουν λεπτομέρειες για τον έρωτά τους και τη ζωή τους γενικότερα.

Ωστόσο όπως παραδέχεται ο Jay-Z οι δυο τους, αν και διάσημοι, δεν είναι παρά ένα ζευγάρι σαν οποιοδήποτε άλλο οπότε η σχέση τους εξίσου ευάλωτη με των υπολοίπων.

Σε νέα συνέντευξή του στον Van Jones, ο διάσημος ράπερ αναφέρθηκε ξανά στην απιστία στο γάμο του με την Beyoncé και ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή γιατί επέλεξε να το παλέψει και όχι να χωρίσει.

«Επειδή η γυναίκα μου είναι η αδερφή ψυχή μου, ο άνθρωπος που αγαπώ», απάντησε ο Jay-Z. «Τα ζευγάρια που έχουν προβλήματα μπορούν είτε να τα αντιμετωπίσουν είτε να προσποιούνται μέχρι να γίνει η έκρηξη. Εμείς επιλέξαμε να παλέψουμε για την αγάπη μας. Για την οικογένειά μας. Για να δώσουμε στα παιδιά μας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Για να σπάσουμε αυτόν τον κύκλο μαύρων αντρών και γυναικών», προσθέτει.

Advertisements

Και αυτό που σπεύδει να τονίσει είναι στην τελική οι δύο του αποτελούν ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα.

«Ποτέ δεν ήμασταν ένα διάσημο ζευγάρι, αλλά ένα ζευγάρι που τυγχάνει να είμαστε διάσημοι. Είμαστε κανονικοί άνθρωποι», καταλήγει ο ράπερ.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα