Μην χασετε

Ξέχασαν το τρίχρονο κοριτσάκι τους στο αυτοκίνητο για 6 ώρες ενώ έβλεπαν Netflix

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ζευγάρι στην Αυστραλία, αφού η τρίχρονη κόρη της γυναίκας πέθανε από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ εκείνοι παρακολουθούσαν σειρά στο Netflix. Η 37χρονη Λόρα Μπλακ και ο νέος σύντροφός της, Άαρον Χιλ, 29 ετών, δεν αντιλήφθηκαν ότι η μικρή Ράιλι Ρόουζ κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο μέρα όπου έξω επικρατούσαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, σύμφωνα με το news.com.au.

Μόλις την εντόπισαν στο βοηθητικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τη μετέφεραν στο νοσοκομείο γύρω στις 3 το μεσημέρι αλλά το κοριτσάκι δεν μπορούσε να σωθεί πια. Το ζευγάρι πάρκαρε το αυτοκίνητο στον διάδρομο του κήπου από τις 9 το πρωί, όταν είχε πάει τις τρεις μεγαλύτερες αδελφές της Ράιλι στο σχολείο.

Η Μπλακ και ο Χιλ μάλωναν στη διάρκεια της επιστροφής από το σχολείο ενώ η Ράιλι αποκοιμήθηκε στο πίσω κάθισμα, όπως μετέδωσε η Townsville Bulletin, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Το ζευγάρι άρχισε να συζεί πριν από δύο εβδομάδες. Φέρεται να ξέχασαν το παιδί στο αυτοκίνητο και μετά κάθισαν να δουν τη σειρά.

Έπειτα από αρκετές ώρες, όταν πήγαν να πάρουν τα κορίτσια από το σχολείο, ανακάλυψαν το τρίχρονο παιδί κλειδωμένο μέσα, σύμφωνα με το news.com.au. Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση τη Δευτέρα ενώ αναμένεται να εμφανιστούν στο δικαστήριο στις 24 Φεβρουαρίου. Στο μεταξύ συμπολίτες έστησαν εκστρατεία συμπαράστασης για τον συντετριμμένο πατέρα του παιδιού Πιτ και τις τρεις αδελφές του.

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα