«Καρφιά» στο MasterChef αλλά και παράπονο στους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής έκανε ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου, σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Advertisements

 

Αρχικά, αποκάλυψε τον λόγο που δεν παρακολουθεί εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση: «Όχι, δεν θα μπω στη διαδικασία να δω στην τηλεόραση εκπομπές μαγειρικής. Μην τα αναφέρεις ένα ένα, δεν έχω χρόνο να κάνω τέτοια πράγματα. Αυτό είναι μεγάλη διαστροφή, να είσαι όλη μέρα στην κουζίνα και να ανοίγεις τηλεόραση για να δεις συνταγές».

 

Όσο για το ριάλιτι μαγειρικής του Star, το MasterChef ανέφερε:

«Δεν έχω δει MasterChef. Δεν γίνεται μετά από 57 χρόνια μαγειρικής τέχνης να βλέπω κάτι που… Δεν ξέρω… Δεν έχω χρόνο να κάνω αυτά. Μπορεί σε έναν τηλεθεατή κάτι να λέει. Μπορεί σε ένα παιδάκι που έχει όνειρο να γίνει μάγειρας, πάλι κάτι να λέει. Η συμβουλή μου για τα νέα παιδιά είναι να μην βιάζονται. Για να γίνεις μάγειρας θέλει πολλά χιλιόμετρα».

Εν συνεχεία, σε ερώτηση που του έγινε για τους τρεις κριτές του MasterChef, αποκάλυψε: «Τους γνωρίζω σαν συναδέλφους και κάποια στιγμή έχω φάει στα μαγαζιά τους. Εκείνοι δεν έχουν φάει στο δικό μου».

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements