Μην χασετε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου, δεν μπορούσα να τη δω.»

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε και επίσημα ότι ανήκει πια στην οικογένεια του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, κρατώντας κλειστά κάποια από τα χαρτιά της.

Advertisements

 

Οι πρώτες δηλώσεις για τα τηλεοπτικά της προβλήθηκαν από την εκπομπή «Σου Κου Family» μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ στο video της εκπομπής Happy Day είδαμε και τις δηλώσεις της παρουσιάστριας για το ταξίδι που έκανε με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Ντουμπάι. Η Κωνσταντίνα είχε κάνει αναρτήσεις στα social media για αυτήν την απόδραση εν μέσω καραντίνας και είχε δεχθεί πολλά σχόλια και έντονη κριτική.

«Υπέγραψα με τον ΣΚΑΪ και δεν ξέρω τι θα κάνω», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αποκάλυψε πως θα έκανε και πρωινή εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

 

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στη φιλία της με τον Νίκο Κοκλώνη και τις επαγγελματικές συζητήσεις που είχαν κάνει: «Τον αγαπάω τον Νίκο. Είμαστε φίλο. Είχαμε συζητήσει κάποια project και ένα από αυτά ήταν risky. Είχαμε συζητήσει για τον “Oρό της Aλήθειας”. Ο Νίκος είναι ταλαντούχος και ελπίζω στο μέλλον να συνεργαστούμε».

«Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν το έκρυψα κιόλας. Ήταν και στo πλαίσιo δουλειάς γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας,  δραστηριοποιείται στην εστίαση και γενικά σε διάφορους άλλους τομείς. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο, δεν είχα τέτοια πρόθεση γιατί δεν μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δεν ζω στον κόσμο μου», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και πρόσθεσε: «Κι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου, δεν μπορούσα να τη δω. Και τώρα η μητέρα μου δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο και σήμερα, σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα, δεν είναι εδώ. Δεν θα δείξουμε τις πολύ δύσκολες στιγμές μου. Δείχνω πάντα τη θετική πλευρά».

 

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα