Μην χασετε

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Τριαντάφυλλος έκανε την Ανάσταση για το Survivor»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη και αναφέρθηκε στο Survivor και την επιτυχία που έχει κάνει ο Τριαντάφυλλος, το τηλεοπτικό της μέλλον και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Advertisements

 

«Φαινόμενο δεν είναι το Survivor, αλλά ο Τριαντάφυλλος. Έχει χάσει τα κιλά, δεν αγωνίζεται και έχει φθάσει ως τώρα. Το Survivor πέρασε μια χρονιά καλή, μια πολύ κακή χρονιά και φέτος ήταν η χρονιά που ο Τριαντάφυλλος έκανε την Ανάσταση για το Survivor», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη και σχολίασε και την υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο.

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, είπε: «Πράγματι δέχθηκα μια πρόταση στην αρχή του χρόνου, είμαι όμως άνθρωπος της αγκαλιάς και της αγάπης και εκείνων των σκαλιών που ονειρεύτηκα. Δεν έχω υπογράψει ακόμη, όμως αν τα βάλω στη ζυγαριά τα πράγματα, όσες κι αν είναι οι περγαμηνές για το άλλο – να κάνω την εκπομπή και να έχω και συμβουλευτικό ρόλο- θεωρώ ότι θα ήθελα να συνεχίσω το ταξίδι που μόλις ξεκίνησα».

Τέλος, για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη είπε: «Η Ελένη έχει αστέρι και επειδή ξέρει να κάνει καλό στους ανθρώπους αυτό της επιστρέφεται. Η Ελένη όμως αν δεν τη βολεύει το που θα τη βάλουν και θα την τοποθετήσουν, ξέρει να τα φέρει βολικά. Έχει την εξυπνάδα της σκακιέρας».

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα