Μην χασετε

Κάτια Ταραμπάνκο για το πρόβλημα υγείας της: «Γίνομαι πουά σε όλο μου το σώμα, όχι μόνο σε αγκώνες.»

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο νόσημα, που την ταλαιπωρεί από την ηλικία των 15 ετών.

Advertisements

 

Η πρώην παίκτρια του Survivor εξήγησε ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης. Η μεγάλη ψυχολογική πίεση στο παιχνίδι πυροδότησε το νόσημά της ξανά.

«Έχει ξεπεραστεί το θέμα αυτή την περίοδο, έχω γυρίσει και στα φυσιολογικά μου κιλά και στον φυσιολογικό μου ύπνο. Ήμουν κοντά στο να μου βγει το αυτοάνοσο όσο ήμουν στο παιχνίδι. Όταν γύρισα στην Ελλάδα, είχα δει δύο ή τρία σπυράκια, είναι θέμα ψυχολογικής πίεσης, αλλά δεν πρέπει να είμαι και στον ήλιο για πολλή ώρα», αναφέρει το γνωστό μοντέλο, ενώ εξηγεί πως η παραγωγή ήταν ενήμερη για το θέμα της υγείας της. Βέβαια, όπως είπε, σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα, γιατί ήλπιζε πως δεν θα υπάρχει τόσο έντονη πίεση.

 

«Είναι ψωρίαση αυτό που έχω

«Γίνομαι πουά σε όλο μου το σώμα, όχι μόνο σε αγκώνες. Πρώτη φορά το έβγαλα σε ηλικία 15 ετών, τότε που ξεκίνησα να δουλεύω με το μόντελινγκ, παράλληλα με το σχολείο. Βγήκε από μόνο του. Βγήκα off από την δουλειά για έξι μήνες. Έχασα πολλές δουλειές, γιατί είχα παντού λευκά στίγματα», εξηγεί η Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ αναφέρει πως το νόσημά της την ταλαιπώρησε και με τα κιλά της, καθώς είχε πολύ συχνά αυξομειώσεις στο βάρος της.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα