Μην χασετε

Γιάννης Βαρδής: «Δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα μου. Γλυκαίνει ο πόνος μέσα στον χρόνο, αλλά δεν αλλάζει»

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά βάφτισαν τον γιο τους σε μια όμορφη τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου με νονούς την αδελφή της Νατάσας, αλλά και τον Αντώνη Ρέμο. Ο μικρός πήρε το όνομα του αείμνηστου παππού του Αντώνη Βαρδή.

Advertisements

 

Οι ευτυχισμένοι γονείς βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι στο Love It και μίλησαν για την βάφτιση, την οικογένειά τους, τα δύσκολα και τα εύκολα στη ζωή τους, αλλά και το κενό που έχει αφήσει ο θάνατος του Αντώνη Βαρδή.

«Όσο περνά ο καιρός μοιάζουμε όλο και περισσότερο. Έχουμε ταιριάξει από την αρχή. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε το 2012», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής με τη σύζυγό του να αποκαλύπτει πως εκείνη ήταν γεννημένη για οικογένεια, ενώ ο Γιάννης Βαρδής το ένιωσε στην πορεία.

«Δεν το γνώριζα, αλλά από τη στιγμή που έγινα πατέρας, είδα πόσο μου ταιριάζει και τώρα μετά από κάποια χρόνια μέσα στην οικογένεια θα πω ότι είμαι γεννημένος για αυτόν τον ρόλο και μου αρέσει πολύ. Είμαι εξαιρετικά ενεργός μέσα στο σπίτι, από το πρωινό ξύπνημα ως το βράδυ και υπάρχει επικοινωνία», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι δεν είχα το ίδιο πρότυπο από τον πατέρα μου. Όταν γίνεσαι γονιός προσπαθείς να αποφύγεις λάθη που έκαναν οι δικοί σου γονείς. Λάθη θα κάνεις, αλλά προσπαθείς να τα βελτιώσεις»

 

Για τη συγκίνηση στη βάφτιση του γιου του, ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Τη στιγμή που ήμασταν στον ναό και άκουσα το όνομα συγκινήθηκα πολύ. Ήταν κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Ήταν συγκλονιστικό και μοναδικό. Μου άρεσε πολύ. Αντήχησε σε όλον τον ναό το όνομα του πατέρα μου. Ήταν φοβερό. Δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Μακάρι να ήταν εκεί. Θέλω να πιστεύω ότι τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι κοντά μας».

Αναφερόμενος στην απώλεια του πατέρα του, εξομολογήθηκε: «Κανόνες δεν υπάρχουν ο καθένας το βιώνει διαφορετικά. Η απώλεια είναι απώλεια. Δεν το έχω ξεπεράσει. Έχουν περάσει σχεδόν 7 χρόνια από τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι κάτι που θα ξεπεραστεί. Τον έχω μέσα μου, τον κουβαλάω στη ζωή και την καθημερινότητά μου. Μαθαίνω τα παιδιά μου ποιος είναι ο παππούς τους.

Advertisements

Είναι μια πληγή που θα είναι πάντα ανοιχτή. Γλυκαίνει ο πόνος μέσα στον χρόνο, αλλά δεν αλλάζει».

Και πρόσθεσε: «Ήμουν πάρα πολύ καλά με τον πατέρα μου. Συμβιώναμε τα τελευταία 25 χρόνια, υπήρχε αρμονία και συνεργαζόμασταν και μαζί. Έφυγε, όμως, πρόωρα και αναρωτιέμαι πού θα μπορούσε να είχε φθάσει».

 

Στη συνέχεια, η Νατάσα Σκαφιδά μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και την επιλόχειο κατάθλιψη: «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα χάσει και τον παππού μου όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Η οικογένειά μου και ο Γιάννης ήταν κοντά μου και με στήριξε στα δύσκολα».

Τέλος, η σύζυγος του Γιάννης Βαρδή δήλωσε θετική στο να αποκτήσουν και ένα τρίτο παιδί , με τον γνωστό τραγουδιστή να αναφέρει: «Να μεγαλώσουν πρώτα λίγο τα παιδιά μας και μετά βλέπουμε για τρίτο παιδί».

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα