Μην χασετε

Ιωάννα Παππά: «Είδα το πρόσωπο του γιου μου στον ύπνο μου πριν γεννήσω. Το κατάλαβα μετά, όταν ήρθε στη ζωή»

Την ευτυχία μαζί με τον 22  μηνών γιο της και τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο ζει η Ιωάννα Παππά, η οποία μέχρι τα 35 δεν φανταζόταν ότι θα γίνει μητέρα.

Advertisements

 

«Είδα το πρόσωπο του γιου μου στον ύπνο μου πριν γεννήσω. Το κατάλαβα μετά, όταν ήρθε στη ζωή. Παλαιότερα δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω μητέρα. Μετά τα 35 μου ήρθε η επιθυμία. Νομίζω κάθε γυναίκα πρέπει να πηγαίνει με την επιθυμία της. Εφόσον το ήθελα, η ηλικία ήταν ένας παράγοντας που με έκανε να το σκεφτώ παραπάνω. Αν μπορούσε η γυναίκα να γεννήσει στα 60, μπορεί να είχα παρατείνει τον χρόνο», δήλωσε στην εκπομπή «Μαμά-Δες» και συνέχισε:

 

«Με τον Κωνσταντίνο γνωριζόμασταν πολλά χρόνια. Κάναμε παρέα και μετά διανύσαμε και 5 χρόνια μαζί και τότε αποφασίσαμε να γίνουμε γονείς. Το σύμφωνο συμβίωσης έγινε πολύ γρήγορα λόγω της εγκυμοσύνης. Γάμος δεν ξέρω αν προκύψει. Αν θα το κάνουμε θα είναι περισσότερο για τη γιορτή. Μπορεί να γίνει μπορεί και όχι».

Όσο για τις φοβίες που έχει αποκτήσει με τον ερχομό του παιδιού: «Είναι μόνιμη η φοβία μη χτυπήσει και όταν είμαι μακριά του η σκέψη μου είναι εκεί. Ξεκίνησα να δουλεύω 25 μέρες αφού γέννησα. Με είχαν συμβουλεύει ότι καλό είναι να μην αλλάξω τη ρουτίνα της ζωής μου και να μην βγω εκτός γιατί μπορούσε να μου δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν θέλω ο φόβος να με κυριεύει».

 

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα