Μην χασετε

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Έγραφαν ότι εγκατέλειψα την οικογένειά μου και ότι έπαιρνα ναρκωτικά»

Στον Κώστα Τσουρό και το «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Μίλησε για το πώς τυχαία ασχολήθηκε με το τραγούδι ενώ δούλευε σε εταιρεία μάρκετινγκ. Κάποια στιγμή όταν η φήμη του εκτοξεύθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρείας τον προέτρεψε να κυνηγήσει το όνειρό του γιατί το ταλέντο του ήταν σπάνιο.

«Οι γυναίκες είναι το κόσμημα της ζωής μας» δήλωσε στη συνέχεια για το ποια ήταν η σχέση του με εκείνες στη ζωή του. Έζησε θυελλώδεις έρωτες στη ζωή του κι ένας από αυτούς ήταν και με τη Σαμπρινα.

 

Advertisements

Κατά καιρούς τα Μέσα έγραψαν πολλά για εκείνον. Όπως ότι εγκατέλειψε την οικογένειά του για τα μάτια της, ότι έπαιρνε ναρκωτικά μέχρι και την κόρη του τού χρέωσαν για δεσμό.

«Υπερβολές» που σε κάποιες περιπτώσεις τον οδήγησαν να επικοινωνήσει με τα περιοδικά και να ζητήσει να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Με τη γυναίκα του χώρισαν τόνισε πολιτισμένα καθώς κάποια στιγμή αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και όχι για κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Για τον λόγο που έκανε ένα διάλειμμα στην καριέρα του είπε πως κανείς δεν τον ανάγκασε και ότι ήταν μία ανάγκη του για να ηρεμήσει.

Advertisements

 

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα