Μην χασετε

Θα λατρέψεις τη συμβουλή της Miranda Kerr για να ξεφορτωθείς την κυτταρίτιδα

H Miranda Kerr δεν είναι από τις γυναίκες που θα μπορούσαν ποτέ να περάσουν απαρατήρητες.

Δεν είναι, βλέπεις, τυχαία ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, καθώς η ίδια έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της προκειμένου το πρόσωπο και το κορμί της να ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες των σχεδιαστών και των εταιρειών – κολοσσοί της μόδας. 

Πολλά από τα μυστικά ομορφιάς της τα έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της, με το καλύτερο όλων να αφορά στην κυτταρίτιδα που… δεν έχει.

Πώς καταφέρνει να διατηρεί το κορμί της σε αυτά τα άψογα επίπεδα; Σίγουρα, όχι μόνο με σωστή διατροφή και άσκηση. Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό που βοηθά το δέρμα της να είναι απαλό και λείο, χωρίς την όψη φλοιού πορτοκαλιού, την οποία καμιά δεν θέλει να βλέπει στον καθρέφτη της.

Advertisements

Ιδού το μυστικό της!

Το 34χρονο μοντέλο από την Αυστραλία συνηθίζει να βουρτσίζει το σώμα του καθημερινά από την κορυφή έως τα νύχια με μία στεγνή βούρτσα με φυσική τρίχα, κάνοντας μασάζ. Όπως έχει περιγράψει, ξεκινά από τους αστραγάλους και συνεχίζει μέχρι τον λαιμό, προκειμένου να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αλλά και να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος.

Με τη σωστή αιμάτωση που πετυχαίνει με τον τρόπο αυτό, εμποδίζει τον σχηματισμό της κυτταρίτιδας, καταφέρνοντας να εμφανίζεται πάντα αψεγάδιαστη!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα