Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 27/09: Όλα έχουν το σκοπό τους – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο Ερμής μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό κι η αλήθεια είναι ότι θα προσπαθήσει να μας κάνει πολύ πιο οξυδερκείς, συνειδητούς, εστιασμένους και μεθοδικούς. Το να τα μελετάμε όλα, να βάζουμε ερωτηματικά και να ερευνούμε το βάθος των πραγμάτων κι όχι να στεκόμαστε στην επιφάνεια είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Το ένστικτό μας σε αυτή τη φάση είναι το απαραίτητο εργαλείο μας και μόνο αυτό θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στην αλήθεια ή να αντιληφθούμε γρήγορα στο ψέμα, αν είμαστε δύσπιστοι ή αμφιβάλλουμε. Εννοείται, ότι τίποτα δεν γίνεται «μέσα στον ενθουσιασμό», τυχαία ή αυθόρμητα, αφού όλα έχουν το σκοπό τους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί, το ένστικτό σας είναι οξυμένο, το μυαλό σας εργάζεται πυρετωδώς, σκέφτεστε όλα τα ενδεχόμενα, τα μέσα και τις συνθήκες, προκειμένου να φτάσετε στον απώτερο στόχο σας και εφ’ όσον είναι στο χέρι σας, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλετε.

Advertisements

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, είτε από είτε προς την πλευρά σας υπάρχει μια καχυποψία, αν όμως δε στηρίζεται κάπου συγκεκριμένα, μπορεί να οδηγήσει σε παρεξήγηση στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ψάξτε λίγο, μην τυχόν και πέφτετε έξω.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, επιστρατεύστε το ένστικτό σας, προσπαθήστε να «νιώσετε» κι όχι τόσο να σκεφτείτε τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε για να πετύχετε έναν οικονομικό ή eρωτικό σας στόχο.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα