Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (28/09-04/10)

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η ευνοϊκή όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα και του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, η οποία μπορεί να αναθερμάνει προσωπικές σχέσεις και παλαιότερα φλερτ! Αν θέλεις να γυρίσεις σε μία σχέση του παρελθόντος τώρα είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να το προσπαθήσεις, καθώς φαίνεται πως οι αστρολογικές συγκυρίες θα είναι με το μέρος σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 2/10 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια παράπονα που έχεις από το σύντροφό σου ή παράπονα που σου έχουν αφήσει κάποιες αισθηματικές σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτά τα παράπονα που μπορεί να προέρχονται από σχέσεις του παρελθόντος να επηρεάσουν σχέσεις του παρόντος.

Advertisements

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να είχατε ξανασυναντηθεί και κατά το παρελθόν υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες! Η αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού φέρνει μυστικές επαφές, συναντήσεις και κρυφά ραντεβού στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις σου προκειμένου να μην υπάρξουν πράγματα τα οποία θα θέσουν το σύντροφό σου σε «επιφυλακή». Την Κυριακή 3/10 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου ανοίγει για εσένα ένα νέο ελπιδοφόρο διάστημα για την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να φέρει νέες γνωριμίες και νέους eρωτες.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μία ευνοϊκή όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα και του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στον Κριό, η οποία δείχνει πως θα έχεις συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία σου είχαν τραβήξει το ενδιαφέρον παλαιότερα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον θα παίξουν το δικό τους ρόλο σε αυτές τις συναντήσεις και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν κομβικό παράγοντα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι εξορμήσεις με το σύντροφό σου στη φύση και η ενασχόληση σας με αγαπημένες κοινές δραστηριότητες θα βοηθήσει σημαντικά τη διάθεσή σας. Στις 3/10 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα οι ώρες που θα περνάς στη δουλειά θα είναι αρκετές και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την αιτία για να δημιουργηθεί ένα νέο ειδύλλιο εκεί.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και οι κινήσεις που θα κάνει προς το μέρος σου θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει μία ευνοϊκή όψη με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, η οποία δημιουργεί ένα αισθηματικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επικεντρώσου στις θετικές στιγμές με τον σύντροφό σου και μην αφήσεις κάποιες διαφωνίες που μπορεί να είχατε να επηρεάσουν τη συνολική σου διάθεση. Στις 3/10 η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της Παρθένου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα λόγω του ότι θα είναι αρκετά εξωστρεφές για εσένα, θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις επικοινωνιακά και ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα η τύχη θα είναι με το μέρος σου καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει μία ευνοϊκή όψη με τον Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ξανά συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος, να αναθερμάνει παλαιότερα ειδύλλια ή να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ανθίσει ένας νέος eρωτας! Οτιδήποτε κι αν συμβεί αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η προσωπική σου ζωή θα κρατάει τα ηνία και θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε αυτήν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η αρμονική συνύπαρξη με το σύντροφό σου και η ενασχόληση με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν από κοινού θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 δείχνει πως το επόμενο διάστημα δεν θα έχει τόση κινητικότητα στα αισθηματικά ζητήματα, καθώς θα υπάρχει μία τάση να κινούνται όλα παρασκηνιακά…

Παρθένος

Παρθένε μου αυτές τις ημέρες αξίζει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή καθώς θα υπάρχουν ευνοϊκές αστρολογικές συγκυρίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις κάτι που θέλεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πώς θα υπάρξει μία λύση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, το οποίο φάνταζε άλυτο το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δείξει το ενδιαφέρον του όμως οι κινήσεις του θα είναι πολύ διακριτικές. Από την Κυριακή 3/10 η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις αισθηματικά ζητήματα και αν είσαι ελεύθερος να κάνεις νέες γνωριμίες! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις που την αφορούν.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και αυτό θα σε βοηθήσει να «σπάσεις τον πάγο» ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει ή να προσεγγίσεις νέα πρόσωπα. Μεγάλη βοήθεια για την επικοινωνιακή σου διάθεση θα έρθει από το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει στο διάβα σου ένα παλιό φλερτ ή ακόμα και ένα πρώην σύντροφο που θα επιστρέψει μετανιωμένος. Πρόσεξε τις αποφάσεις που θα πάρεις ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς θα έχεις την τάση να ρισκάρεις χωρίς να είσαι σίγουρος πως θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Από την Κυριακή 3/10 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, τις οποίες φαίνεται πως θα θελήσεις να κρατήσεις κρυφές.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό το κλίμα μπορεί να σε οδηγήσει να δεις διαφορετικά τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε αυτό. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει ένα ειδύλλιο είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είτε με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται με κάποιο τρόπο στην καθημερινότητά σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο και να κάνεις πράγματα με τον σύντροφό σου τα οποία κάνατε στην αρχή της σχέσης σας και μετά τα αφήσατε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Από την Κυριακή 3/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως η επαφή με φίλους σου μπορεί να αποτελέσει την αιτία για να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα!

Τοξότης

Τοξότη μου αυτές τις ημέρες αξίζει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή καθώς θα υπάρχουν ευνοϊκές συγκυρίες για αυτά. Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτές θα παίξει η αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού η οποία μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που είχατε απομακρυνθεί και μπορεί να αναθερμάνει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και τον τελευταίο καιρό είχες παρασυρθεί από τη ρουτίνα και τη μονοτονία της καθημερινότητας, τώρα είναι κατάλληλες ημέρες για να κάνεις πράγματα μαζί με το σύντροφό σου τα οποία θα σας φέρουν κοντά. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ξανά ένα πρόσωπο, το οποίο σε είχε προσεγγίσει και κατά το παρελθόν όμως τώρα τα δεδομένα μεταξύ σας θα είναι διαφορετικά. Εάν εσύ θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος, τώρα είναι κατάλληλες ημέρες για να το προσπαθήσεις!

Advertisements

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που σχετίζονται και με την προσωπική σου ζωή αλλά και με κάποιες υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σου. Αν λοιπόν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και μένεις κάτω από την ίδια στέγη με το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας και τις δουλειές του σπιτιού, καθώς αυτά μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Από την άλλη η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, δείχνει πως αυτές οι αντιπαραθέσεις μπορούν να επιλυθούν εντός κρεβατοκάμαρας, μιας και αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετό πάθος. Από την Κυριακή 3/10 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα που είσαι ελεύθερος, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν νέα φλερτ αλλά και νέες γνωριμίες μέσω ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε επικοινωνία παλαιότερα όμως για κάποιους λόγους αυτή η επικοινωνία χάθηκε. Η αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού είναι ικανή να αναθερμάνει παλαιότερες σχέσεις και να φέρει ξανά στο παρόν φλερτ του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος τώρα είναι ευκαιρία για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει καθώς θα έχεις επικοινωνιακή άνεση που θα σε βοηθήσει. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά με το σύντροφό σου μέσα από κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε. Την Κυριακή 3/10 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου και δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα το οποίο θα έχει έντονο πάθος.

Ιχθύς

Ιχθύ μου αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να συναντήσεις ξανά ένα πρόσωπο που σου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον παλαιότερα. Η αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ακόμα και τυχαίες συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία δεν σου περνούν απαρατήρητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κάνεις «τονωτικές ενέσεις» στην κοινή καθημερινότητα με το σύντροφό σου και να τον «παρασύρεις» σε δραστηριότητες που θα σας αποφορτίσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά. Από την Κυριακή 3/10 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου ξεκινάει ένα πολύ καλό διάστημα ιδιαίτερα για εσένα που είσαι ελεύθερος, καθώς φαίνεται πως θα δημιουργηθούν πολύ καλές προϋποθέσεις για να ξεκινήσει μία νέα αισθηματική σχέση. Ακόμα και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις οι οποίες θα καθορίσουν την εξέλιξη της.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα