Μην χασετε

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, όσον αφορά στα ζητήματα της καρδιάς. Για καλό ή για κακό, όλα εξαρτώνται από την προσωπική σας ιστορία, αλλά ένα είναι σίγουρο. Δεν θα βαρεθεί κανείς αυτές τις μέρες! Την Τετάρτη η Αφροδίτη και ο Ουρανός θα συνδεθούν προκαλώντας εκρήξεις και προσφέροντας εκπλήξεις για όλους στα προσωπικά τους. Η πανσέληνος στο Ζυγό το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες εξελίξεις σε γάμους και μακροχρόνιες σχέσεις. Ευτυχώς, την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και προσφέρει ικανοποίηση και φλόγα στις σχέσεις, που όποιος επηρεαστεί περισσότερο και αφεθεί ελεύθερος στις πλανητικές διαθέσεις θα ξεχάσει ακόμη και τους λόγους που τσακωνόταν τις προηγούμενες μέρες.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να εξελιχθεί σε μια από τις πιο κρίσιμες και δραματικές του χρόνου, όσον αφορά στην ∈ρωτική σου ζωή. Την Τετάρτη η σύνδεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θα σε κάνει να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Μέχρι και one night stand μπορεί να κάνεις με κάποιον που μόλις γνώρισες. Αν είσαι σε σχέση, ο πειρασμός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Για την ακρίβεια, το τέλος μιας σχέσης είναι πολύ πιθανό το Σάββατο, εξαιτίας της έντονης πανσέληνου. Αν όντως φτάσει ως εκεί, τότε μάλλον το ήθελες. Είσαι έτοιμη να πας παρακάτω.
Υπάρχει θετικό κλίμα στα οικονομικά σου. Τα παιδιά και η οικογένεια είναι σε καλό δρόμο. Προσπάθησε να μην ξεφύγεις από τον οικονομικό προϋπολογισμό σου αυτήν την εβδομάδα. Δώσε έμφαση στα ταξίδια, κοντινά και μακρινά και θυμήσου ότι τα μαθήματα ζωής είναι εξίσου σημαντικά με τα αντικείμενα που κατέχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα μυστικά που κρατάς έχουν αρχίσει να σε βαραίνουν. Αν έχεις κάποια «κρυφή» σχέση, τότε αυτή είναι η εβδομάδα που θα το αποκαλύψεις σε όλους. Ακόμη και αν ο αγαπημένος σου δεν συμφωνεί 100%, εσύ ξέρεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα ο αγαπημένος σου και εσύ να πειραματιστείτε πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες της κρεβατοκάμαρας, κάτι που ακούγεται πολύ συναρπαστικό!
Τα οικονομικά σου σε έχουν προβληματίσει τον τελευταίο καιρό. Διάφορα γεγονότα προκαλούν αναστάτωση στο σπίτι, αλλά και μέσα σου και ίσως νιώσεις ότι ξεχειλίζεις από έντονα συναισθήματα. Όλα όμως βοηθούν στο να εγκαταλείψεις παλιές συνήθειες και να προχωρήσεις στην καριέρα σου με καλύτερες προδιαγραφές. Μην αφήσεις κάποιον να πάρει τα εύσημα για τη σκληρή δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ∈ρωτική ζωή σου θα χρειαστεί στήριξη αυτήν την εβδομάδα. Η πανσέληνος μπορεί να φέρει ένα άδοξο τέλος σε κάποια σχέση σου. Αν συμβεί αυτό, ίσως και να οφείλεται στη σ∈ξουαλική σας χημεία ή καλύτερα στην έλλειψή της. Αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση, τότε η επικοινωνία σας θα περάσει μια φάση «χαλασμένου τηλεφώνου» αυτήν την εβδομάδα με λίγη ένταση.
Στα επαγγελματικά σου όμως η επικοινωνία λειτουργεί άψογα και μπορείς να εκφράζεις τις ιδέες σου ξεκάθαρα. Είναι καλή περίοδος να ζητήσεις αύξηση ή προαγωγή ή ακόμη και να αλλάξεις τελείως επαγγελματική κατεύθυνση. Η συνεχώς αυξανόμενη αυτοπεποίθησή σου σε κάνει να νιώθεις άτρωτη.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα μεγάλο γεγονός στο σπίτι σου αυτήν την εβδομάδα θα χαλάσει λίγο την αρμονία στη σχέση σου. Μπορεί να πρόκειται για μια οικογενειακή ανάγκη, όπου δεν θα λάβεις την απαραίτητη στήριξη από τον αγαπημένο σου και θα νιώσεις λίγο μόνη. Μπορεί επίσης να τύχει κάτι στον αγαπημένο σου και να πρέπει μόνη σου να «σβήσεις τις φωτιές». Ό, τι συμβεί εσύ μην το κρατάς μέσα σου και ενημέρωσε για τα αισθήματά σου. Αν είσαι single μετά το Σάββατο ίσως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από το φιλικό σου περιβάλλον.
Αυτή η εβδομάδα θα έχει απροσδόκητες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι καλά στη δουλειά σου, τότε ίσως εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα από το πουθενά και θα χρειαστεί την αμέριστη προσοχή σου, για να μην σου κοστίσει. Κάτι έχεις να πεις και τόσο καιρό το κρατάς μέσα σου, αυτή η εβδομάδα θα σε κάνει να μιλήσεις! Πόσο ακόμη να το κρατάς;

ΛΕΩΝ
Η επικοινωνία με τα κοντινά σου άτομα, όπως π.χ. με τον αγαπημένο σου, θα περάσει τα πάνδεινα αυτήν την εβδομάδα. Το μόνο καλό είναι ότι οι παρεξηγήσεις μπορούν να λυθούν στην περίπτωση που αναλάβεις δράση αμέσως. Πιάσε τον καλό σου, κάθισέ τον και εξήγησέ του ότι πρέπει να βρείτε μαζί την αιτία της παρεξήγησης και να τη λύσετε επί τόπου. Μόνο τότε θα περάσει «αναίμακτα» αυτή η εβδομάδα, σε κάθε άλλη περίπτωση θα αποτελέσει ένα βαρίδιο που θα εμποδίσει το κοινό σας μέλλον.
Αν νιώθεις ότι έχεις μείνει στάσιμη τώρα τελευταία στα επαγγελματικά σου, μπορεί να μην κάνεις λάθος. Αλλά οι πλανήτες μιλάνε και αυτήν την εβδομάδα σου επιτρέπουν να σκεφτείς διαφορετικά και να ανανεώσεις την προσωπική σου εμφάνιση. Τόλμησε αλλαγές, έχεις έμπνευση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια σημαντική αλλαγή φαίνεται στον ορίζοντα για τον αγαπημένο σου και εσένα όσον αφορά στην ιδιωτική σας ζωή και τα οικονομικά σας. Για το πρώτο μπορεί να μιλάμε για κάτι που σιγοβράζει εδώ και καιρό και επιτέλους αυτήν την εβδομάδα θα βρείτε το θάρρος να δοκιμάσετε κάτι καινούριο στο κρεβάτι, που θα σας απογειώσει. Όσον αφορά στο δεύτερο, ίσως την Τετάρτη να έχετε επιτέλους καλά νέα για κάποια κοινή επένδυση που έχετε κάνει, ή για κάποια προαγωγή.
Εκτός σπιτιού η διασκέδαση δεν θα είναι τίποτα το φοβερό αυτήν την εβδομάδα, το ίδιο και οι φιλικές σχέσεις. Γενικότερα η κοινωνική σου ζωή μόνο χειρότερα μπορεί να γίνει, οπότε θυμήσου να είσαι τουλάχιστον τυπική και ευγενική.

ΖΥΓΟΣ
Η ∈ρωτική σου ζωή μοιάζει με τρενάκι του λούνα παρκ αυτήν την εβδομάδα. Όλα ξεκινούν από τη σύνδεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Τετάρτη, που θα αναζωπυρώσει τη φλόγα στη σχέση σου και θα σου αρέσει πάρα πολύ. Το Σάββατο όμως η πανσέληνος στο ζώδιό σου θα σε κάνει υπερευαίσθητη και με μικρό φυτίλι… Το κακό είναι ότι αυτό το κάτι που θα σε ενοχλήσει δεν θα έχει σχέση με τον αγαπημένο σου, αλλά αυτός θα πληρώσει τη νύφη. Δεν φαίνεται κάποιος χωρισμός, μάλλον γιατί σε αγαπά τόσο πολύ.
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να πάρεις και μια σημαντική απόφαση. Η ενέργεια που σε γεμίζει σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς και να γίνεις πολύ πιο δραστήρια στη δουλειά σου. Η οικονομική επιβράβευση θα έρθει όταν μείνεις συγκεντρωμένη στο στόχο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι ίσως το μοναδικό ζώδιο που καθόλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχεις μια πολύ ικανοποιητική ερωτική ζωή, οπότε φρόντισε να το απολαύσεις. Η Αφροδίτη θα κάνει τα μαγικά της και μέχρι τις 24 Απριλίου η σχέση σου με τον αγαπημένο σου θα περάσει μια καταπληκτική περίοδο. Αμοιβαία αισθήματα, εξωτερίκευση συναισθημάτων, εντυπωσιακό σ∈ξ και ρομαντισμός, μόνο αυτά σου λέω! Τυχεροί σκορπιοί!
Αυτή η εβδομάδα θα έχει κακά και καλά νέα για τα οικονομικά σου. Αν έχεις προσέξει το προηγούμενο διάστημα και βρίσκεσαι εντός προϋπολογισμού τότε θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για κέρδος. Αν όμως έχεις ήδη ξοδέψει πολλά, τότε κάποιες αναπάντεχες αναποδιές στη δουλειά, θα κάνουν την εξόφληση των χρεών σου ακόμα δυσκολότερη.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή είναι η πιο απρόβλεπτη εβδομάδα, όσον αφορά στα ερωτικά σας. Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Οίκο του έρωτα την Τετάρτη τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλά, αλλά και πολύ άσχημα. Αν είσαι single τότε κάτι φευγαλέο ίσως σε βγάλει από το σπίτι σου επιτέλους, τίποτα το σημαντικό για το μέλλον, αλλά τουλάχιστον θα ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια.
Οι πλανήτες σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και καθώς εξαφανίζονται οι αμφιβολίες σου αρχίζεις να εστιάζεις εκεί που πραγματικά έχει σημασία. Το να ξοδεύεις χρήματα για την οικογένεια και τον αγαπημένο σου δεν είναι καθόλου κακό. Απλά πρόσεχε τα έξοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είσαι σε σχέση τότε πρόσεχε την Τετάρτη για τυχόν παρεξηγήσεις. Φυσικά υπάρχει και μια πιθανότητα εκείνη τη μέρα να πάρετε μια αυθόρμητη, αλλά σημαντική απόφαση, όπως π.χ. να συγκατοικήσετε! Αν είσαι single το Σάββατο είναι μια πολύ καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιον, ο οποίος θα έχει προοπτικές για το μέλλον. Δεν θα είναι κάτι περαστικό, έχε τα μάτια σου ανοιχτά.
Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις αυτήν την περίοδο, αλλά το ηθικό σου θα είναι υψηλό αυτήν την εβδομάδα. Ίσως υπάρχει κάποιο οικονομικό αντίκτυπο στην εκμετάλλευση κάποιας περιουσίας, της οποίας είσαι συνιδιοκτήτης. Καλό είναι να προσέχεις τα λόγια σου αυτήν την εβδομάδα, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να πληγώσεις κάποιον χωρίς να το εννοείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα αυθόρμητο κοντινό ταξίδι με τον αγαπημένο σου είναι ίσως αυτό που χρειάζεστε για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Μπορεί να ξυπνήσετε ένα πρωί και να αποφασίσετε να φύγετε για μια μέρα και να την περάσετε μόνοι σας. Μετά το Σάββατο θα είναι η κατάλληλη περίοδος να γνωρίσεις τον αγαπημένο σου στους γονείς σου και θα τον λατρέψουν.
Κάτι κινείται στα επαγγελματικά σου, φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα μπαίνουν τα θεμέλια για μια μελλοντική επιτυχία. Χαμήλωσε το κεφάλι και συνέχισε τη δουλειά. Είσαι σε καλό δρόμο και όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσεις τώρα τόσο περισσότερο θα ανταμειφτείς στο μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας τσακωμός είναι πιθανός αυτήν την εβδομάδα με τον αγαπημένο σου με αντικείμενο τα οικονομικά σας! Μπορεί να πάρεις μια λάθος απόφαση στην αρχή της εβδομάδας και να μην το πάρει καλά… Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας το κλίμα μεταξύ σας θα είναι «κάπως», αλλά τι να κάνουμε; Λάθη γίνονται και πρέπει να προχωράμε. Με άλλα λόγια για κάποιες μέρες ξέχασε την ∈ρωτική σου ζωή.
Στα επαγγελματικά σου η απόδοση είναι πεσμένη αυτήν την εβδομάδα. Το κακό κλίμα στο σπίτι σε επηρεάζει και εκτός αυτού. Ευτυχώς τα πράγματα θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα και δεν θα υπάρξουν κρίσεις. Για τα οικονομικά σου τα είπαμε. Στο μέλλον να σκέφτεσαι λίγο περισσότερο προτού αρχίσεις να ξοδεύεις πάλι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα