Μην χασετε

Aυτά τα τρία κορίτσια του ζωδιακού τα ερωτεύονται οι άντρες για το μυαλό τους

Οι περισσότεροι άνθρωποι εκ πρώτης όψεως ερωτεύονται την εικόνα του άλλου ατόμου. Στη συνέχεια όμως, τεράστιο ρόλο παίζει και η προσωπικότητα.

Advertisements

Οι τρεις αυτές κυρίες του ζωδιακού έχουν πολλά κιλά μυαλό και αυτό τελικά κάνει τους άντρες να τις παραδέχονται και να υποκλίνονται στην εξυπνάδα  τους.

Κριός: Eίναι τετραπέρατη. Θα τα βγάλει πέρα πάντα και με οτιδήποτε, αφού εκτός από το έχει μια λύση για κάθε πρόβλημα, έχει και τον δικό της τρόπο να κάνει τα πράγματα. Η Κριός είναι ταυτόχρονα και πονηρή εκτός από έξυπνη, συνδυασμός που σκοτώνει.

Παρθένος: Aγνή, ατόφια ευφυϊα. Και μαζί λογική, κριτική ικανότητα και σταθερότητα. Τι άλλο να ζητήσει ένας άντρας; Η Παρθένος είναι ο ορισμός του “Πίσω από έναν μεγάλο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα”, μόνο που εκείνη στέκεται μπροστά του.

Υδροχόος: Της κόβει σε πράγματα που άλλοι δε μπορούν ούτε να διανοηθούν. Αρκετές γυναίκες Υδροχόοι είναι επιστήμονες, καθηγήτριες, γιατροί, κάνουν δηλαδή επαγγέλματα τα οποία απαιτούν υψηλό δείκτη νοημοσύνης και ιδιαίτερες ικανότητες.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα