Μην χασετε

Εκλεκτικό στυλ: 25 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Αν δεν ξέρετε ποιο στυλ διακόσμησης να επιλέξετε από όλα αυτά που σας αρέσουν όπως ρουστίκ, boho, μοντέρνο και άλλα, εάν δεν σας αρέσει όταν οι χώροι φαίνονται ταιριασμένοι, το στυλ διακόσμησης που σας ταιριάζει είναι το εκλεκτικό.

Advertisements

Αν και η λέξη «εκλεκτικό» μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε τον χαοτικό σχεδιασμό χωρίς κατεύθυνση, όμως έχει γίνει ένας δημιουργικός και ελκυστικός τρόπος για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στις συμβουλές για να αναδημιουργήσετε ένα τέτοιο χώρο και να αρχίσετε να διακοσμείτε το σπίτι σας

 

Διατηρήστε τα πάντα ισορροπημένα

Το εκλεκτικό στυλ δεν προσφέρει αδιοργάνωτο χάος, απλά πρέπει να εξισορροπήσετε τα παλιά αντικείμενα και έπιπλα με τα πιο μοντέρνα κομμάτια.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε μοντέρνα αντικείμενα με ρουστίκ για μια ζεστή αίσθηση ή να συνδυάσετε μεσογειακά και boho chic στιλ.

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

Πρακτική συνοχή

Η εκλεκτικό στυλ δεν αφορά την υπερβολική διακόσμηση, θα πρέπει να βρείτε μερικούς τρόπους ενοποίησης της διακόσμησής σας και ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό χρωμάτων, το οποίο προσφέρει ευελιξία στην ανάμειξη στοιχείων διαφορετικών στυλ στο δωμάτιό σας, διατηρώντας όμως τα ίδια χρώματα.

Εάν προτιμάτε διακόσμηση που έχει περισσότερο χρώμα, ξεκινήστε με μια ουδέτερη βάση και προσθέστε χρώμα με τα έπιπλα.

Είναι καλύτερο να καταλήξετε στην επιλογή ενός χρώματος κλειδί που θα εφαρμόζετε σε όλο το δωμάτιο, έτσι θα το διατηρείσετε συνεκτικό και γοητευτικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιουργήστε ένα εστιακό σημείο

Όταν τακτοποιήσετε τη διάταξή σας, κάντε ένα βήμα πίσω και προσδιορίστε το σημείο εστίασης. Ακόμη και σε ένα συνδυασμό στυλ θα πρέπει να υπάρχει ένα κεντρικό κομμάτι στο δωμάτιο.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που ξεχωρίζει, συνεχίστε να ψωνίζετε! Το δωμάτιό σας δεν είναι πλήρες χωρίς αυτό το εντυπωσιακό κομμάτι για το οποίο θα συζητούν όλοι οι καλεσμένοι σας.

 

Advertisements

 

 

 

 

Προσθέστε προσωπικότητα

Αν έχετε κάποιο χόμπι ήρθε η ώρα να το εκθέσετε. Ένας εκλεκτικός χώρος είναι το τέλειο σκηνικό για να παρουσιάσετε της δημιουργικής σας πλευράς.

Advertisements

Επίσης το εκλεκτικό στυλ αφορά την εισαγωγή δημιουργικών κομματιών με απροσδόκητους τρόπους, έτσι μπορείτε να προσθέσετε μερικά μοναδικά αντικείμενα για να τελειοποιήσετε την διακόσμηση του σπιτιού σας.

 

 

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα