Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (3-6-2021)

Κριός

Σήμερα, εσείς οι φιλόδοξοι και αφιερωμένοι στην καριέρα σας διάσταση θα δώσετε στις βλέψεις σας, θα προβείτε σε ενέργειες επέκτασης και κατοχύρωσης, προσοχή στις ανταγωνιστικές σας διαθέσεις. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο δε θα αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων σας.  Επιθυμία σας θα είναι να αποδείξετε την αξία σας, κάποιες ενέργειες σας στόχο θα έχουν να ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο.

 

Σε τυχόν δυσκολίες ή μπερδεμένες καταστάσεις καλό θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, οι εικασίες σας δε θα πρέπει να βασιστούν σε παλιές αποτυχίες. Όπου χρειάζεται διαλεύκανση δώστε χρόνο στα γεγονότα, φανείτε παρατηρητικοί, οργανώστε τη δράση σας.

 

Advertisements

Ταύρος

Σήμερα, αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, ένα συμβάν θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει, διαφοροποιούνται τα αρνητικά δεδομένα. Θα θελήσετε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η στάση σας θα είναι δυναμική και δημιουργική. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξει στους διαλόγους σας, σε χρηματικές διεκδικήσεις κινηθείτε διπλωματικά.

Ίσως να διαφοροποιήσετε τους στόχους σας, δεν αποκλείεται να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε περισσότερα χρηματικά κέρδη. Στα οικογενειακά σας θέματα θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, δείξτε κατανόηση.

 

Δίδυμοι

Σήμερα, κινητικότητα θα σας χαρακτηρίζει, δραστήρια θα είναι η μέρα σας ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να εμφανιστεί και ένα μικρό άγχος που όμως θα είστε σε θέση να το ελέγξετε. Βγαίνετε από την αδράνεια ή την απάθεια, ανασυγκροτείτε  τη δράση σας, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα στοχεύουν στο να υλοποιηθούν τα άμεσα πλάνα σας. Οι συγκύριες θα φέρουν ευνοϊκά ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα πιστέψετε στον εαυτό σας, όμως προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα.

Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ωστόσο μην ξεχάσετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να υποπέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές. Σκεφτείτε πολύ καλά όχι μόνο τα παροντικά ενδεχόμενα αλλά και τα μελλοντικά.

Advertisements

 

Καρκίνος

Σήμερα, δε θα κομπιάσετε, δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας, θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από τις αναστολές και να κυνηγήσετε τη βελτίωση, ίσως να αναζητήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας επαγγελματικά ή συναισθηματικά, η τολμηρή και μεθοδική σας στάση θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Εσείς που είστε σε αναζήτηση τα γεγονότα θα δημιουργήσουν την δυνατότητα για νέο ξεκίνημα, σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας σε ένα πιο βελτιωμένο στάδιο. Σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο σήμερα έντονη θα είναι η ανάγκη σας για φιλικές και οικογενειακέ συζητήσεις, αποφύγετε την προσκόλληση και την ισχυρογνωμοσύνη.

 

Λέων

Σήμερα, δε θα λείψουν οι νέες ευκαιρίες, τυχερά ανοίγματα θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον χειρισμό σας. Δεχτείτε χωρίς ενδοιασμούς την νέα προοπτική που θα ανοιχτεί, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πάνω. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, αναλάβετε πρωτοβουλίες, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Οι μπερδεμένοι προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι πραγματικά θέλετε και επιδιώκετε.

Εσείς οι ευέξαπτοι προσοχή στις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να κρατήσετε υπό έλεγχο τον θυμό ή τις εξάρσεις σας. Σε περίπτωση που σας πιέσουν ή υπάρξουν διαφωνίες απόψεων προσπαθήστε να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες.

 

Παρθένος

Σήμερα, κινηθείτε και μιλήστε με ειλικρίνεια, ψάξτε για τις αιτίες και τις εξηγήσεις που θα λύσουν τους κόμπους. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας απασχολήσουν συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματική διάθεση. Δυναμική θα είναι η στάση σας, κυνηγήστε την άνοδο και καταξίωση, αν στόχος σας είναι η βελτίωση θα ανοιχτεί η δίοδος που θα σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στις εξελίξεις. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα καταφθάνουν χρηματικές απολαβές, θετική κατάληξη θα έχουν οι δοσοληψίες σας.

Advertisements

Η επενδυτική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα. Εσείς οι απογοητευμένοι που νιώθετε πως αποτύχατε αποβάλλετε τον αρνητισμό, αποκτήστε καινούργιες μελλοντικές βλέψεις, ανανεώστε τα πλάνα σας.

 

Ζυγός

Σήμερα, ζωτικότητα και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας, θα πρέπει να αποφευχθούν οι βιασύνες. Με αυτοπεποίθηση θα κινηθείτε και θα μιλήσετε, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους και νέες ιδέες ή επιθυμίες. Θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε καινούργιες αναζητήσεις και σε οικονομικές διεκδικήσεις. Εσείς που κοπιάσατε θα λάβετε την ανταμοιβή που αναμένετε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον οικονομικό, τα γεγονότα και τα αποτελέσματα θα σας φέρουν αισιοδοξία θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Ανανεωμένη θα εμφανιστεί η διάθεση σας με έντονη την ανάγκη να απαλλαγείτε από καταπιεστικά δεσμά και από ασφυκτικές καταστάσεις. Στις προσωπικές σας συζητήσεις καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες συναισθηματικές εκρήξεις, προσοχή στις νευρικές αντιδράσεις.

 

Σκορπιός

Σήμερα, σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, ανανεώστε τη ψυχολογία σας και περάστε σε άμεσες προτάσεις. Πλησιάστε, προσεγγίστε και προτείνετε, αποδοχή θα βρουν οι προτάσεις σας,  θα είστε σε θέση να ασκήσετε θετική επιρροή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να  αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και να βγείτε από τα καθιερωμένα.

Θα είστε εξοπλισμένοι με  θετική ενέργεια και αισιοδοξία, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ευχάριστες και ουσιαστικές συζητήσεις. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τα εριστικά σχόλια, δεν θα θελήσετε να δημιουργήσετε εκνευρισμούς, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και  τα άμεσα ξεκαθαρίσματα.

 

Τοξότης

Σήμερα, τολμηρή και συγκροτημένη θα είναι η στάση σας, έξυπνες και διορατικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε, δε θα αδιαφορήσουν τα άτομα στα οποία θα τις απευθύνετε. Φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε υπέρ σας υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Με σαφήνεια θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, δυνατά θα είναι τα επιχειρήματα σας.

Η διπλωματική σας στάση σε συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που υπάρχει μεταξύ σας κόντρα ή ανταγωνισμός, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από παγίδες και κινδύνους. Αφήνετε στην άκρη τις αναστολές, αναλαμβάνετε αποφασιστική δράση, επιδίωξη σας θα είναι οι τελεσίδικες απαντήσεις ή υποσχέσεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις νέων συνεργασιών.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, σε επαγγελματικά ζητήματα το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την  επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε,  σας συμβουλεύω να μην φανείτε αδιάλλακτοι. Προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε μέσα σε ελεγχόμενο πλαίσιο, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από το πάθος και την εσωτερική σας ένταση. Σε εγρήγορση θα βρίσκετε η σκέψη  σας,  θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και σωστή αντίληψη,  ωστόσο  σοφό θα είναι να μην προσκολληθείτε με εμμονή στις εκδοχές και στις εικασίες σας.

Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει βάσεις σταθερές, σας προτρέπω να δεχτείτε τη συνεργασία που θα σας προτείνει. Δυναμική θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, κρατήστε σε ισορροπημένο επίπεδο την παρορμητικότητα σας.

 

Υδροχόος

Σήμερα, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε το βήμα να διεισδύσετε στο βάθος των συναισθημάτων και των επιθυμιών σας. Θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τι αξίζει να κυνηγήσετε, που πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας, και τι είναι αναγκαίο πλέον να αποτρέψετε ή να αποφύγετε. Θα διατυπώσετε με σαφήνεια τις ιδέες και γενικότερα τις  απόψεις σας, κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σας.

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύση για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργεί φοβίες σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία. Σήμερα θα σας δοθεί το άνοιγμα να ανανεωθείτε, εσείς που είστε συναισθηματικά ταλαιπωρημένοι ερευνήστε τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να βρείτε τι φταίει και τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα.

 

Ιχθύς

Σήμερα, θα δείξετε εμπιστοσύνη στα προσόντα και στις ικανότητες σας δε θα απουσιάζει η αυτοπεποίθηση, παίρνετε απόφαση να υλοποιήσετε ιδέες και όνειρα, ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείτε επιπόλαια, σας συμβουλεύω ο τρόπος σκέψης σας να μην είναι επιφανειακός. Ναι μεν θα είστε σε θέση να αποβάλλετε το άγος και τις ανασταλτικές σκέψεις, όμως κινήσεις ρίσκου θα πρέπει να μελετηθούν σε βάθος, οι απερίσκεπτες ενέργειες θα σας στοιχίσουν.

Το νου σας στην αυθόρμητη και στην υπερβολικά αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, πριν ξεκινήσετε τις πράξεις, τις συμφωνίες και τις υπόγραφες, συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, εσείς που ασχολείστε με επαγγέλματα επικοινωνιακού ενδιαφέροντος θα τα πάτε πολύ καλά, νεες γνωριμίες θα προκύψουν, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα