Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 02/06: Προστάτεψε όσους αγαπάς – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα το απόγευμα, η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, κάνοντας επίκληση στα συναισθήματά μας και δημιουργώντας μια γλυκιά, ζεστή και συνάμα αισθησιακή ατμόσφαιρα. Μας καλεί να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να μοιραστούμε στιγμές χαράς μαζί τους, αλλά και να κατασταλάξουμε σε ένα πρόσωπο, με το οποίο θα «δεθούμε» και θα φτιάξουμε το δικό μας «στενό κύκλο».

Advertisements

 

Άλλωστε είναι γνωστό ότι αυτή η Αφροδίτη δεν ευνοεί τις εφήμερες αγάπες, αλλά τη μία και μοναδική, εκείνη που θα μας κάνει να μείνουμε για πάντα εκεί, να «ανοίξουμε» σπίτι και να δημιουργήσουμε οικογένεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

 

Καρκίνοι η χαρά σας δεν περιγράφεται! Εκτός του ότι η δημοφιλία σας θα εκτιναχτεί στα ύψη, έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε εμφανισιακά, να γνωρίσετε τον eρωτα και να βελτιώσετε τις συνθήκες τις προσωπικής σας ζωής.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, φροντίστε το σπίτι και την οικογένειά σας, αλλά και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Δείξτε πόσο τους αγαπάτε και τους νοιάζεστε με πράξεις και λόγια.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν λύσεις σε οικονομικά σας ζητήματα, αλλά και υποψήφιοι/ες για μια θέση στην καρδιά σας!

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα