Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-3-2019)

Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα. Είναι ο πλανήτης της αφθονίας, ο οποίος συμβάλλει στην αύξηση και επέκταση, φέρνει καλή τύχη και ευημερία. Είναι ο πλανήτης της επέκτασης και των δυνατοτήτων, καθώς και ο κυβερνήτης του Τοξότη -είναι ιδιαίτερα ισχυρός όταν βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο. Η θέση του αυτή ευνοεί τον τομέα του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας, στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου.

 

ΚΡΙΟΣ
Το τρίγωνο του Άρη συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου! Ηρεμία και γαλήνη επικρατεί γύρω σου και αυτό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τόσο τις δουλειές σου, όσο και τις υποχρεώσεις σου προς την οικογένεια με έναν ομαλό και χαλαρό τρόπο. Με καλή συγκέντρωση και στοχευμένη δράση έχεις την ευκαιρία να κλείσεις με ευνοϊκούς όρους κάποιες υποθέσεις σου που χρονίζουν και να πάρεις μια βαθιά ανάσα.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6

 

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή να περνάει στον 12ο οίκο σου σήμερα, απογοήτευση και μοναξιά ίσως να αισθανθείς και θα έχεις την διάθεση να κρυφτείς στο καβούκι σου. Καλύτερα όμως θα ήταν να βγεις έξω, έστω και με το ζόρι, και να χαλαρώσεις με φιλική παρέα. Πρόσεξε όμως ποιον εμπιστεύεσαι, ιδίως στον εργασιακό σου χώρο. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο γύρω σου που προσπαθεί να σε υπονομεύσει και δεν είναι ανάγκη να τους οπλίσεις το χέρι…
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το εξάγωνο του Κρόνου σου παρέχει ευκαιρίες. Θα πρέπει να επιδείξεις πνεύμα δικαιοσύνης καθώς θα χειρίζεσαι τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Εάν είσαι δίκαιη και τίμια απέναντι στους γύρω σου έχεις πολλές περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ήρθε επίσης η ώρα της σοβαρής σκέψη και της λήψης αποφάσεων σε εργασιακά θέματα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση κατάματα και να επιλέξεις πορεία.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις πολύ θετική ενέργεια και εξαιρετική διάθεση για ζωή με την σελήνη στον Υδροχόο! Ίσως αυτό να οφείλεται σε μια ανέλπιστη επιτυχία που θα καταγράψεις στον τομέα της καριέρας σου… Θα πρέπει ωστόσο να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στις επενδύσεις σου, τόσο από άποψη κεφαλαίων, όσο και από άποψη χρόνου και συναισθημάτων. Κίνητρό σου δεν θα πρέπει να είναι η μέγιστη απόδοση αλλά η ισορροπία.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10

Advertisements

 

ΛΕΩΝ
Το τετράγωνο του Ερμή δημιουργεί αστάθεια. Μην πειραματίζεσαι με την υγεία σου και χρησιμοποιείς γιατροσόφια που δεν ξέρεις τι αποτελέσματα θα μπορούσαν να έχουν στον οργανισμό σου και στην υγεία σου μακροχρόνια. Και η κλασσική ιατρική κάνει δουλειά. Η αισθηματική σου σχέση θα σε προβληματίσει και θα απαιτήσει την προσοχή σου κατά την διάρκεια της μέρας. Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από την πλευρά σου για να παραμείνει μια σχέση βιώσιμη και λειτουργική…
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα πρέπει να είσαι απόλυτη και μονοκόμματη με προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσεις στον εργασιακό ή το οικογενειακό περιβάλλον. Άκουσε προσεκτικά, κατανόησε, συμβουλέψου και δράσε. Σε απασχολεί επίσης η υγεία σου και σε αγχώνει. Πρόκειται άραγε για πραγματικά ή φανταστικά προβλήματα, που έχουν την βάση τους στην κάπως πεσμένη σου ψυχολογία και την θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου;
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12

 

ΖΥΓΟΣ
Άφησε την ασφάλεια της σταθερότητας για λίγο και αποτολμήστε κάτι νεωτεριστικό ή ακόμη και πιο επικίνδυνο για τα δικά σου δεδομένα αν είσαι single γιατί η σύνοδος της Αφροδίτης σε ευνοεί. Θα σε ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Μείνε μόνο μακριά από μηχανορραφίες στον εργασιακό σου χώρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις σε αντίθετη περίπτωση είναι να γίνεις μέρος του προβλήματος.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την θέση του Ήλιου στους Ιχθύες και στον 5ο οίκο σου να σε ευνοεί! Ηρεμία και αρμονία χαρακτηρίζει την μέρα σου! Η καταλυτική παρέμβαση κάποιου μεγαλύτερης ηλικίας ατόμου θα σου λύσει τα χέρια και θα σου διδάξει πολύτιμα μαθήματα. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να ενισχυθούν και άλλο. Προσοχή όμως μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14

Advertisements

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις έντονη την παρόρμηση να επιστρέψεις σε μια συναισθηματική σχέση και αναζητάς την αφορμή με τον Ερμή να αλλάζει οίκο και να περνάει στον 5ο σου. Πριν κάνεις το βήμα αυτό όμως θα πρέπει να είσαι πεπεισμένη ότι αυτή την φορά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Πολλές προσδοκίες και ελπίδες έτρεφες και η μέρα μπορεί να σε διαψεύσει. Ο εγωισμός σου θα πρέπει να προσεχθεί, μια και είναι αυτός που δεν σε αφήνει πολλές φορές να δεις την πραγματικότητα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια και στα αγαπημένα σου πρόσωπα η σημερινή! Η θέση του Ήλιου σε ευνοεί! Υπάρχει γύρω σου κόσμος που σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα, τους παραμελείς όμως συχνά… Ίσως να χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι σημαντικό για σένα. Και δεν θα αφορά κάποιο υλικό αγαθό ή χρήματα, αλλά μια συναισθηματική επαφή. Απόφυγε τις λογομαχίες και αποδέξου το αποτέλεσμα με αξιοπρέπεια.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νίκη που θα καταγράψεις σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί Πύρρειος, μια και από την μια θα είσαι ενθουσιασμένη, από την άλλη όμως θα συνειδητοποιήσεις ότι εξαιτίας της νίκης σου αυτής μάλλον έχασες έναν καλό φίλο… Η οικογενειακή σου ζωή θα σε απασχολήσει επίσης κατά την διάρκεια της μέρας, μιας και υπάρχει μια ένταση που σου αποσπά την προσοχή από τις υποχρεώσεις σου. Να χειριστείς τις καταστάσεις με υπομονή και διπλωματία για να επιλυθούν εν τη γενέσει τους.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα